Obavijesti

Show

Komentari 11

Bivša BB stanarka je trudna i ponovno je 'napumpala' usne

Bivša BB stanarka je trudna i ponovno je 'napumpala' usne
10

Ivona se od emitiranja showa jako izmijenila što se tiče izgleda. Osim što joj je boja kose drukčije i usne su joj veće nego što su bile. Ivona je, inače, u sretnoj vezi i trenutačno je trudna

VIDEO

Dok se neki kandidati realityja proslave nakon emitiranja showa, postoje i oni koji se pritaje. U regionalnom izdanju 'Big Brothera' koji je bio 2015. natjecala se Ivona Milovanović, koja više nije toliko prisutna u medijima. Ipak, na društvenim mrežama je dosta aktivna, a prati ju više od 17 tisuća pratitelja. 

Ivona se od emitiranja showa jako izmijenila što se tiče izgleda. Nekoć je imala smeđu kosu i tanke usnice, za vrijeme realityja bila je 'izblajhana', a sad ima kraću kosu smeđu kosu s plavim pramenovima. I u licu se promijenila jer su joj sad usne veće nego što su bile u showu.

Ivonino srce je zauzeto. Nerijetko objavljuje fotografije s ljubavnim partnerom, ali njegov identitet čuva i na fotografijama ga ne označuje. U vezi su više od dvije godine, a na putu im je i dijete. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😁 . . . . . . . . #8monthspregnant #pregnancy #maternityphotography #pregnancyphotoshoot #pregnantbelly #couplegoals

A post shared by 🍀Ivona🍀 (@ivona_milovanovic) on

Ivona je svoju trudnoću dokumentirala na društvenim mrežama kako bi obožavatelji znali kako napreduje beba. Trenutačno je u posljednjem mjesecu trudnoće.

Inače, Beograđanka je naljutila bivšeg dečka Đorđa kad mu je rekla da ide u show. Prije nego što je ušla u kuću, zaprijetio joj je da će ih sve zapaliti.

- S dečkom je u stabilnoj vezi. Imali su zajedničke planove za život u Njemačkoj, u koju su trebali ići nekoliko dana poslije početka BB-a. Još je ljut, ali će joj oprostiti - rekle su tada Ivonine sestre, Tijana i Sofija iz Jagodine.

POGLEDATE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE':

Pokretanje videa...

12:21
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin