Obavijesti

Show

Komentari 25

Bivša časna marljivo topi kile u Zagrebu: 'Treniram svaki dan'

Bivša časna marljivo topi kile u Zagrebu: 'Treniram svaki dan'
15

Jedna od sad već bivših kandidatkinja 'Života na vagi', Julija Bošnjak, odlučila je iskoristiti vrijeme koje trenutačno provodi u Zagrebu kako bi trenirala s Jelenom Putnik

VIDEO

Opuzanka Julija Bošnjak (51), natjecateljica showa 'Život na vagi', teškom životnom pričom dirnula je mnoge. Bivša časna sestra rastužila je javnost izjavom kako u kući nema ni krevet za spavanje pa je nekadašnja natjecateljica Jelena Putnik odlučila skupljati novac da joj pomogne.

Bošnjak, kako kaže, živi sama s dva mačka. Najviše ju je pogodila smrt majke koju je izgubila sa osam godina, a čak deset godina brinula se o bolesnom ocu.

 Osim što je dobila novi krevet, Julija je nedavno promijenila i imidž u showu. Ofarbali su je, sredili, a stala je i na štikle. Sad je došla u Zagreb gdje s bivšom kandidatkinjom druge sezone showa, Jelenom Putnik, trenira svaki dan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24pitanja roko žnv 04:59

- Jelena mi je ponudila da s njom treniram dok sam u Zagrebu, a i njezine prijateljice sa treninga su me željele upoznati. Ja sam to prihvatila i odlično mi je! - otkrila je Julija za RTL dodajući da namjerava nastaviti i kada se za koji dan vrati kući.

- Nema više povratka na staro. Kad sam bila kod kuće već sam krenula pospremati ormare i svu svoju robu koja mi je prevelika dajem onima kojima je potrebna. Nisam trenutno u financijskoj situaciji kupovati novu odjeću, ali budući da imam jednu ponudu za posao koju čekam hoće li se realizirati, imam i neke planove - kaže skromno i pomalo tajnovito Julija koja održava istu tjelesnu težinu od kada je izašla iz showa.

'Ljudima donosim milijune, a o mojoj nagradi brine supruga...'
'Ljudima donosim milijune, a o mojoj nagradi brine supruga...'

- Dobro, možda sam sad još koji kilogram skinula dok sam u Zagrebu, ali uglavnom, pazim na prehranu i nastavljam trenirati u svom angažmanu kod kuće dok mi se ne ostvare planovi - kaže simpatična Opuzenka. Nakon showa priznala je da joj pristižu ponude za brak.

- Ponuda ima, pogotovo od kada sam napustila show. Možda se i udam, tko zna. Nikad nije kasno. Ali kako nisam dosad žurila, neću ni ubuduće. Nikud mi se ne žuri, malo ću povuć' ručnu! - ispraća nas vesela Julija iz Opuzena, gdje u dijelu obiteljske kuće živi sama (točnije, s dva osmogodišnja mačka) posljednje dvije i nešto godine, od kada je preminuo otac, u dubokoj starosti s 98 godina.

- To mi je bio jedan od motiva da se prijavim u “Život na vagi”, da se stešem, jer ako sam na očevu liniju onda me čeka još skoro 50 godina života. - smije se naša sugovornica, koja ima samo riječi hvale za ekipu iz RTL-ovog showa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

21:06
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...