Obavijesti

Show

Komentari 13

Bivša misica Barbara koja je na poklon dobila Porsche sama njeguje svoj stil već godinama

Bivša misica Barbara koja je na poklon dobila Porsche sama njeguje svoj stil već godinama
5

Iako je često znaju uspoređivati s holivudskom divom Monicom Bellucci, Splićanka nije sklona uspoređivanju te smatra kako je vjerna samoj sebi i svom jedinstvenom izgledu

Većina mladih dama sanja o tome kako bi jednog dana voljela biti uspješna i neovisna žena, što u privatnoj, što u poslovnoj sferi života. Iako se mnogima čini kako privatno i poslovno ne idu 'ruku pod ruku', Miss Universe Hrvatske 2015., Barbara Ljiljak, dokaz je da se sve može ostvariti i biti sretan na svakom polju života.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

Budući da se dugi niz godina profesionalno bavila modelingom, poziranje pred objektivom nije joj ni malo strano, što je dokazala i novim fotografijama s ljetovanja na kojima ponosno pokazuje svoj ljetni stil. Odjevena u jednostavne i klasične modne komade, Barbara je pokazala kako izgledati seksepilno. Svoj stil njeguje godinama, postupno ga mijenja i nadograđuje, bez pomoći modnih stilista.

Zaljubljenica u modu često daje modne savjete bliskim prijateljicama, a kaže kako se u kolekciji nakita kriju najskuplji komadi koje posjeduje u svojoj šarolikoj garderobi. Iako je često znaju uspoređivati s holivudskom divom Monicom Bellucci, Splićanka nije sklona uspoređivanju te smatra kako je vjerna samoj sebi i svom jedinstvenom izgledu.

Svestrana ljepotica osim prema modi, gaji ljubav i prema uređenju interijera, proizašloj iz kreativnosti koja u posljednje vrijeme posebno dolazi do izražaja. Ljubiteljica estetike i oku lijepih stvari smatra kako je odabir ovog posla bio prirodan proces, koji je započeo uređenjem nekoliko poslovnih prostora i vila. No, kao najdraži projekt na kojem je radila navodi svoj vlastiti stan u kojeg je uložila najviše ljubavi i usredotočenosti, pogotovo na detalje koji ga čine unikatnim i drugačijim.

Svjesna da živimo u dobu senzacionalizma, Barbara nije tip osobe koja svoj privatan život 'stavlja na pladanj' i servira javnosti. Svoju ljubav čuva u strogoj tajnosti, no otkrila je kako bi se jednoga dana voljela ostvariti kao majka. Smatra kako majčinska uloga dolazi nakon što se ostvariš na svim područjima života, nakon čega se slobodno može uživati u bezuvjetnoj i neraskidivoj ljubavi, onoj majčinskoj.

Misica je u ožujku dobila veliki rođendanski poklon, koji joj je pojavio ispred restorana u kojem je slavila rođendan. Riječ je o Porscheu, na kojem je bila ogromna mašna. Kasnije je intervenirala i policija jer su tablice automobila bile prekrivene tkaninom, ali sve je prošlo bez problema. 

Bivša misica Barbara Ljiljak proslavila je 33. rođendan u jednom zagrebačkom restoranu, a za poklon je dobila Porsche koji je  bio ukrašen velikom ružičastom plišanom mašnom

POGLEDAJTE VIDEO: 'BILA SAM S VIŠE ŽENA NEGO MUŠKARACA'