Obavijesti

Show

Komentari 568

Bivša Miss Hrvatske prozvala molitelje: 'Odakle vam pravo?'

Bivša Miss Hrvatske prozvala molitelje: 'Odakle vam pravo?'
7

Prnjak nije jedina koja se na društvenim mrežama odlučila 'požaliti' na situaciju u državi. Isto je nedavno napravila i glumica Jelena Veljača nakon tragičnog slučaja na Pagu

VIDEO

Katarina Prnjak, široj javnosti najpoznatija kao Miss Hrvatske 2011. godine, oglasila se na društvenim mrežama i odlučila komentirati okupljanje molitelja ispred bolnica u sklopu još jedne akcije '40 dana za život'.

- Kad misliš da ne može gore, pojave se molitelji. Kao što već znamo, novi zakon o pobačaju nije donesen, a jasno je i zašto. Na neodgovornost vladajućih smo već navikli, ali se sada nažalost navikavamo i na ove moraliste, takozvane molitelje koji će narednih 40 dana terorizirati nesretne žene koje se odluče na pobačaj kao da im već nije dovoljno teško pa su oni tu da situaciju dodatno zakompliciraju. Ideja da se mole za Božje milosrđe i milost za sve one koji su uključeni u grijeh pobačaja poprilično je morbidna, jer osim što mole, nerijetko imaju transparente, a da stvar bude gora prošlogodišnja im je praksa javno objavljivati imena i dodatno stigmatizirati žene - napisala je bivša missica u statusu na privatnom Facebook profilu.

PIXSELL

Tko su ti molitelji da im se daje za pravo provoditi teror i nametati svoje stavove vršeći izravan pritisak nad neistomišljenicima? Kako je moguće da mogu nesmetano stajati ispred bolnica, a da nitko ne reagira? Nažalost, postoje oni i u drugim zemljama, ali barem moraju biti 150 metara dalje od bolnice što podrazumijeva da ne mogu kao kod nas doći do informacija točnih termina izvedbe zahvata - dodala je.

- Nameće se tu još jako puno pitanja, ali kao po dobrom starom običaju, suvislih odgovora nema, a komentar ministra zdravstva 'molite i vi malo' još jednom pokazuje u kakvom Apsurdistanu živimo - na kraju je zaključila razočarana Katarina. 

Prnjak nije jedina koja se na društvenim mrežama ovih dana odlučila 'požaliti' na situaciju u državi. Isto je nedavno napravila i glumica Jelena Veljača (37).

- Dragi moji prijatelji i poznanici. Nisam spavala zbog djece s Paga. Nisam spavala ni zbog malog Denisa kojeg je mama ubila prije par godina. Nikad ga nisam zaboravila. Nisam spavala ni zbog malene koju je otac pretukao. Otkad sam majka, ne spavam često. I kako sam mnogo puta pisala da biti 'javna osoba' obavezuje, sad je trenutak da nešto i napravim po tom pitanju, osim salonskog pisanja - napisala je na društvenim mrežama.

Veljača: 'Nisam spavala zbog djece s Paga, odgovorni smo...'
Veljača: 'Nisam spavala zbog djece s Paga, odgovorni smo...'

- Pa eto, nespretno i po prvi put, bez političara, ali s ljudima koji me podržavaju... Pokušat ću organizirati prosvjed #spasime u ime sve djece i svih žena koje smo propustili spasiti. Mi smo odgovorni. Grupa na fejsu zove se #spasime. Tko želi, neka zatraži članstvo - dodala je Veljača, a njezini pratitelji nisu ostali ravnodušni već su u potpunosti podržali njezinu ideju. 

Pratite nas na našem Instagram profilu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 568
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina
Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl