Obavijesti

Show

Komentari 10

Umrla finalistica X Factora koja je dirnula milijune gledatelja

Umrla finalistica X Factora koja je dirnula milijune gledatelja
5

Kerry McGregor (37), koja je odmalena bila u invalidskim kolicima, je 2006. izgubila u finalu showa X Factor. No u showu je stekla brojne fanove zbog svoje hrabrosti

VIDEO

Škotska pjevačica Kerry McGregor, koja je 2006. godine osvojila milijune gledatelja hrabrom borbom u finalu showa 'X Factor', u srijedu je u dobi od 37 godina umrla u svom domu od raka mokraćnog mjehura.  

Kerry je sa 13 godina slomila leđa nakon što je pala sa stabla i ostala djelomično paralizirana od struka prema dolje. Bila je u invalidskim kolicima no nije željela odustati od života. 

- Bila je jako nadarena pjevačica i tekstopisac. Iza sebe je ostavila više od 40 napisanih pjesama. Bila je bliska prijateljica Susan Boyle jer su obje iz West Lothiana. Susan je u svojoj autobiografiji napisala kako ju je njezin nastup u 'X Factoru' ohrabrio da sudjeluje u showu 'Britain's Got Talent' - izjavio je njezin menadžer Ewan Gallagher. 

U srijedu je otkriveno kako su se Kerry i Boyle trebale zajedno naći u studiju kako bi zajedno snimile duet ''Wings To Fly', no snimanje je otkazano nekoliko dana ranije zbog njezinog lošeg zdravstvenog stanja. 

- Upravo sam čuo tužnu vijest o Kerry McGregor. Obožavao sam Kerry i moje misli su uz njezinu obitelj i prijatelje - napisao je na Twitteru Simon Cowell.

Glumici i pjevačici prije dvije godine dijagnosticiran je rak mokraćnog mjehura. Vjerovala je da će pobijediti bolest nakon što je tri mjeseca išla na iscrpljujuće kemoterapije od kojih je gotovo ostala gluha. Živjela je nedaleko od Edinburgha sa suprugom i sinom Joshuom.

Vijest o njezinoj smrti s tugom su dočekali sutkinja showa Sharon Osbourne, koja se i sama borila s rakom, Susan Boyle, koja ju je navela kao svoju inspiraciju u svojoj autobiografiji te Simon Cowell. 

Njezin menadžer izjavio je kako je njezina smrt teško pogodila njezinu obitelj i prijatelje..

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski