Obavijesti

Show

Komentari 23

Bivša tvrdi: 'Seksi zatvorenik' već je prevario novu djevojku

Bivša tvrdi: 'Seksi zatvorenik' već je prevario novu djevojku
1

Meeksova djevojka Chloe na glasu je kao 'razmažena nasljednica' koja troši očev novac. Carstvo Philipa Greena, vlasnika modnog brenda Top Shop, procjenjuje se na 32 milijarde kuna

VIDEO

Jeremy Meeks (34) opet je 'nestašan'. Njegova bivša supruga Melissa (39) tvrdi da je 'seksi zatvorenik' već prevario novu djevojku Chloe Green (26). Melissa, koja nije skrivala koliko ju je pogodio razlaz s Meeksom, bivšeg je za nevjeru optužila u objavi na društvenoj mreži.

Objavila je svoju fotografiju, a u opisu iste zahvalila je svima na podršci te naglasila kako se osjeća sjajno, a usput je napisala da njezin bivši vara novu djevojku.

- Radije bih bila sama i imala samopoštovanje, nego da netko radi budalu od mene - zaključila je.

2017 Princess Grace Awards Gala - Los Angeles

Chloe je na glasu kao 'razmažena nasljednica' koja troši očev novac. Carstvo Philipa Greena, vlasnika britanskog modnog brenda Top Shop, procjenjuje se na 3.8 milijardi funti (oko 32 milijarde kuna). 

- Nikad nisam bio sretniji i da nema ni dolara u džepu, opet bih se zaljubio u nju - nedavno je rekao Jeremy te otkrio da je Chloe njega 'uhvatila'. Green ne štedi na svom novom dečku, pa mu često priređuje zabave na svojoj jahti te ga vodi na luksuzne godišnje odmore. 

Meeks je u zatvoru završio 2014. zbog posjedovanja oružja bez dozvole. Nakon što je policija objavila njegovu zatvorsku fotografiju, žene diljem svijeta 'poludjele' su za njim te je ponosni vlasnik titule najseksepilnijeg zatvorenika na svijetu. Ovu veliku popularnost odmah su uočile modne agencije i nudile Meeksu ugovore još dok je bio u zatvoru. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...