Show

Komentari 36

Bivša zvijezda Beverly Hillsa se razvodi nakon 15 godina braka

Bivša zvijezda Beverly Hillsa se razvodi nakon 15 godina braka

Tori je predala papire za razvod i 2013. godine zbog Deanove nevjere, a navodno je tada doživjela živčani slom. Oboje su bili u braku s drugima kad su započeli aferu

Tori Spelling (47), kći legendarnog producenta Aarona Spellinga i stvoritelja popularne serije 'Beverly Hills, 90210' u kojoj je igrala lik Donne, razvodi se od supruga, glumca Deana McDermotta (54).

POGLEDAJTE VIDEO:

Već se mjesecima šuška o još jednoj bračnoj krizi ovoga para, no čini se da ovoga puta doista nema povratka. Slavna glumica navodno se sprema završiti turbulentan brak s McDermottom pa već priprema zahtjev za razvod, piše Daily Mail.

Izvor blizak paru tvrdi da glumcima, koji su u braku od 2006. godine, nema spasa te da se Tori želi uvjeriti da je financijski stabilna prije nego podnese papire za razvod.

- Brak je gotov već jako dugo. Tori se sastala sa svojim odvjetnicima i planira vrlo brzo podnijeti zahtjev. Pokušava sve riješiti, a prije toga se pobrinuti da je financijski stabilna - izjavio je izvor.

Premiere "the Lego Ninjago Movie"

Tori i Dean navodno su se trudili ostati zajedno zbog svoje petero djece: Liama (14), Stelle (13), Hattie (10), Finna (9) i Beaua (4), ali nisu uspjeli.

- Mjesecima spavaju u različitim sobama i već se neko vrijeme ne smatraju bračnim parom. Tori je spremna za novi početak, ali pokušava to strateški izvesti - dodao je izvor.

Nights of the Jack VIP Preview - Los Angeles

To da ne spavaju u istom krevetu javnosti je poznato još nakon što je to sama glumica izjavila kada je gostovala na SiriusXM radiju u lipnju.

Najveća prekretnica u njihovom odnosu bila je Deanova nevjera za koju je javnost saznala 2014. godine, a afera je dokumentirana i u reality showu True Tori. Iako se pričalo da su riješili bračne probleme, ona to nikada nije preboljela.

- Tori još uvijek ima velikih problema s povjerenjem. Dio njihovog odnosa nikada nije u potpunosti popravljen nakon njegove nevjere. Živjeli su odvojenim životima. I dalje će imati obiteljske ručkove i povremene izlete, ali to je zbog djece - zaključio je izvor.

Screenshot

Glumica je nedavno objavila blagdansku čestitku na kojoj pozira s njihovo petero djece pa su se mnogi zapitali gdje je suprug. Tori im je odgovorila u komentarima gdje je objasnila da je njezin suprug na snimanju novog igranog filma u Kanadi, zbog čega nije na fotografiji.

Ipak, izvor blizak paru rekao je za strani medij da Spelling i McDermott trenutno nisu u dobrom odnosu te da preispituju svoj brak. To je pokrenulo razna šuškanja koja su se sada ispostavila točnima.

Najčitaniji članci