Obavijesti

Show

Komentari 1

Bivšeg Top Gearovca i suprugu omamili su plinom i opljačkali

Bivšeg Top Gearovca i suprugu omamili su plinom i opljačkali
7

Prilično sam uvjerena da su nas omamili plinom jer su bili u svim spavaćim sobama. Išli su gdje su htjeli, u svaku sobu, otvarali i zatvarali ladice, pretraživali torbe, ispričala je voditeljeva supruga Mindy

VIDEO

Naježim se kad se sjetim. Mogla sam lako ući u prostoriju tijekom pljačke i bilo bi jako neugodno iskustvo, ispričala je Mindy Hammond (53) za Sunday Express. Supruga bivšeg voditelja Richarda Hammonda (48) progovorila je o provali i pljački koju su doživjeli prošlog mjeseca s 15 prijatelja te kćeri Willow (14) u svojoj vili u Saint Tropezu. 

UK Film Premiere - Mission:Impossible Ghost Protocol - London

- Sišla sam po stepenicama u hodnik u prizemlju. Vrata od dnevne sobe bila su zatvorena, ali sam čula muški glas. Mislila sam da je to drugi par koji je odsjeo kod nas i otišla sam u krevet - ispričala je Mindy. Provalnici su supružnike Hammond, njihove goste i kćer omamili plinom kako bi izveli svoju pljačku. 

 

This is me on the day I did this. So here I am. Now what?

A post shared by @ richardhammond on

- Shvatili smo da nešto nije u redu sljedeći dan kada Willow nije mogla pronaći svoj sat. Mislili smo da ga je samo negdje zametnula ili neki od tinedjžera mjesečario u snu - rekla je Mindy. Dodala je da su shvatili da su ih opljačkali tek kad je otišla s djecom i prijateljicama na plažu, a Richard ju je nazvao i pitao jesu li žene pogledale u svoje torbice. 

RPJ Crohn

- Shvatili smo da je nestala gotovina iz novčanika i torbica. Ništa drugo nisu ukrali - istaknula je Mindy, no nije htjela reći o kojim se ciframa radi. Sjetila se da joj je bilo čudno kad se probudila i vidjela da su vrata njezine spavaće sobe, ali i od prijatelja otvorena. 

- Prilično sam uvjerena da su nas omamili plinom jer su bili u svim spavaćim sobama. Išli su gdje su htjeli, u svaku sobu, otvarali i zatvarali ladice, pretraživali torbe - ispričala je Hammondova supruga. Dodala je kako su provalnici imali određeno samopouzdanje jer su to napravili i bili sigurno da se nitko od ljudi neće probuditi. 

NHS Heroes Awards - London

- To jutro sam spavala do osam. Nije me probudilo ni Richardovo hrkanje. Nitko se nije probudio. Ispalo je da se pljačka dogodila i na susjednom imanju. Objasnili smo im kako je to izvedeno i zvali su policiju - rekla je Mindy. Policajci su nadzirali njihovo susjedstvo, a unajmili su i zaštitara te su uskoro uhvatili dva muškarca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge