Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
67 komentara

Bivši BB stanar Alen Macinić oženio zaručnicu Liviju u Istri

Novopečeni supružnici upoznali su se prije četiri godine u noćnom izlasku dok je Livija hostesirala u zagrebačkom klubu. Alenovi prijatelji kažu kako ga je ona promijenila na bolje

Foto: Privatni album
67 komentara

Presretan sam što je Livija zauvijek moja - kaže Alen Macinić (37). Popularni Svizac iz prve i posljednje sezone ‘Big Brothera’ pred oltar je odveo produkt dizajnericu Liviju Filipčić (27). Ceremonija vjenčanja bila je u crkvi Sveta Foška u Vodnjanu, a svadbeno slavlje nastavilo se u luksuznoj vili pokraj Pazina gdje par živi. 

Foto: Denis Lončar/privatni album

Novopečeni supružnici upoznali su se prije četiri godine u noćnom izlasku dok je Livija hostesirala u zagrebačkom klubu. Alenovi prijatelji kažu kako ga je ona promijenila na bolje i okrenula zdravijem životu i meditaciji.

- Zadovoljna sam Alenovim ponašanjem u BB kući. Bio je puno ozbiljniji i mudriji nego prije 12 godina u prvoj sezoni - rekla je dizajnerica. 

Foto: Denis Lončar/privatni album

Zaljubljeni par od početka veze znao je da su suđeni jedan drugome a novcem iz BB-a financirali su i dio svadbe. Alena u Istri zovu ‘kralj ribe’ jer uspješno vodi obiteljsku ribarnicu. 

Naši partneri pišu
Message