Obavijesti

Show

Komentari 15

Bivši dečko Katy Perry ubio stanodavku i skočio s krova?

Bivši dečko Katy Perry ubio stanodavku i skočio s krova?
4

Johnny Lewis bio je drogiran dok je ubio 82-godišnju Katherine, tvrde susjedi. Svega šest dana prije gnjusnog ubojstva izašao je iz zatvora u kojem je bio šest tjedana

VIDEO

Kad su čuli da im je 82-godišnja susjeda Katherine Davis mrtva i da ju je najvjerojatnije ubio Johnny Lewis kojem je starica iznajmljivala stan, susjedi su se šokirali. Bivši dečko Katty Perry (27) staricu je navodno napao pod utjecajem droga. Nakon gnjusnog ubojstva stanodavke i njene mačke glumac poznat po ulogama u serijama 'O.C.' i 'The Sons of Anarchy' bacio se s balkona ili krova na asfaltirani prilaz ispred kuće gdje ga je policija koju su susjedi pozvali pronašla mrtvog u lokvi krvi i smrskane lubanje. Imao je 28 godina. 

Kad je čula za Johnnyjevu smrt Katy Perry jako se rastužila. Pjevačica i Lewis bili su u vezi od 2005. do 2006. Prekinuli su jer više nije mogla izdržati s njim. 

- I tada je stalno bio u nevolji i nije mu mogla pomoći. Stalno ju je vukao prema dolje i morala ga je ostaviti jer je htjela uspješnu glazbenu karijeru - kaže izvor blizak pjevačici, koja je Johnnyju posvetila pjesme 'The One That Got Away' i 'Circle the Drain'.  

Pretukao je i susjede na ulici

- Upomoć, upomoć! Taj sam povik čuo u ranim jutarnjim satima. Pomoć su prizivali i žena i muškarac - rekao je susjed koji je pozvao policiju. 

Johnny je prvo navodno do smrti pretukao stanodavku, zatim ubio njenu mačku pa istrčao na ulicu i potukao se sa susjedima te se nakon toga vratio u kuću. Sljedeće što su susjedi vidjeli bilo je njegovo tijelo na asfaltu.

'Bio je drogiran kao zmaj'

- Napao je dvojicu muškaraca na ulici i jedva su mu se suprostavili. Definitivno je bio drogiran jer ih je tukao nadljudskom snagom - svjedoči susjed. Toksikološki nalaz još nije gotov pa nije potvrđeno je li Johnny bio na drogama kad je ubio staricu. Nagađa se da je uzeo PCP, crack ili novu drogu 'smilies' koja se prodaje u obliku tableta ili praha koji se prije konzumacije miješa s čokoladom i ima jako halucinogeno djelovanje. 

Nasilno ponašanje i prekršaji neposredno prije smrti

Svega šest dana prije ubojstva stanodavke Johnny je izašao iz zatvora. 'Odležao' je šest tjedana zbog napada s ubojitim oružjem. Prije toga priznao je optužbe za pljačku zbog čega mu je sudac odredio kaznu od 303 dana zatvora. Čak su mu naredili da potraži pomoć psihijatra i upiše se u rehabilitacijsku kliniku, no nije ih poslušao. Jednom prilikom je i pri izlasku iz slastičarnice šakom udario nepoznatog muškarca u glavu bez ikakvog razloga. 

Nije baš bio uzoran scijentolog kao Tom Cruise

Nakon što je preminuo, saznalo se da je Lewis bio član scijentološke crkve. Iz sekte isprva nisu htjeli priznati da je bio njihov član, no glumčevi bliski prijatelji su to potvrdili.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina