Show

Komentari 5

Bivši Longorijin muž zaručio se s francuskom novinarkom

Bivši Longorijin muž zaručio se s francuskom novinarkom

Košarkaš je fanovima tijekom chata na internetu, povodom online promocije satova Tissot, rekao da mu je nakon utakmice najdraže provesti vrijeme sa zaručnicom

Dvije i pol godine nakon što se razišao do bivše supruge Eve Longorije (38), košarkaš San Antonio Spursa Tony Parker (31) potvrdio je tijekom chata s fanovima na Twitteru zaruke s francuskom novinarkom Axelle Francine. Na pitanje što mu je najdraže učiniti nakon utakmice, Parker je obožavateljima tijekom online promocije satova Tissot, rekao: 'Provesti vrijeme sa svojom zaručnicom'.

Košarkaš i brineta, koja nalikuje Longoriji i s kojom je u vezi od veljače prošle godine, nedavno su snimljeni na tribinama u Parizu tijekom nogometne utakmice Paris Saint - Germaina i kijevskog Dinama.

Longoria je krajem 2011. godine nakon tri godine braka podnijela zahtjev za rastavu, a kao razlog je navela 'nepomirljive razlike'.  Glumica se odlučila na rastavu nakon što je u njegovu mobitelu pronašla seksi SMS-ove koje je slao supruzi svog bivšeg suigrača Brenta Barryja. Osim toga, izjavila je kako žali što se nisu ranije rastali jer ju je varao od početka braka.

Priznala je da je mjesecima nakon rastave preživljavala samo na kavi.

- Nisam jela, bila sam depresivna i tužna. Nisam imala snage, pila sam samo kavu. Tony mi je slomio srce. Osjećala sam se poniženo zbog njegove nevjere. Ljudi žele da ga mrzim i uništim, ali ja to ne želim. Htjela bih da bude sretan jer on nije loša osoba. Sve sam mu oprostila. Sjećat ću se samo lijepih uspomena - izjavila je Eva nakon rastave.

Najčitaniji članci