Obavijesti

Show

Komentari 66

Bivši pobjednici postali su žiri, Bajamić 'pomela' konkurenciju

Bivši pobjednici postali su žiri, Bajamić 'pomela' konkurenciju
17

Davor Dretar Drele probio je led prvim nastupom u showu, a izvedbom pjesme ''Svijet glamura' Hladnog piva izazvao je raznolike reakcije. Tako se i Nives prisjetila kako je bilo biti Mile Kekin

VIDEO

Novu sezonu showa 'Tvoje lice zvuči poznato' zajedničkim nastupom otvorili su dosadašnji pobjednici Nives Celzijus, Damir Kedžo, Saša Lozar i Mario Petreković.

Publiku su oduševili transformirani u Coolia, Britney Spears, Eltona Johna i Tinu Turner, ali pravo iznenađenje uslijedilo je nakon njihovog sjajnog nastupa. Naime, upravo će oni ove sezone sjediti u sudačkim foteljama i odlučivati o sudbinama natjecatelja.

Maja postaje Aretha Franklin: 'Ovo je velik vokalni zalogaj'
Maja postaje Aretha Franklin: 'Ovo je velik vokalni zalogaj'

Kandidati su dali sve od sebe kako bi impresionirali žiri i publiku, a pobjedu je odnijela Aretha Franklin, odnosno Maja Bajamić koja je ocijenjena kao najbolja transformacija prve epizode. 

Maja je prošla zahtjevnu fizičku transformaciju, a pjesmom ''Think'' osvojila je i svoje kolege natjecatelje i žiri. Zahvaljujući Majinoj pobjedi Nova TV će 10 000 kuna donirati udruzi 'Ljubav na djelu' iz Zagreba. 

- Ovo je bilo moćno – rekli su članovi žirija koje je Maja ostavila pod velikim dojmom. Saša je nakon nastupa izjavio da je čak i malo tužan, ali to samo zato jer smatra Majin nastup boljim od njegovog kad je on bio natjecatelj. 

- Budi ponosna, odlično si otpjevala Arethu, što stvarno nije jednostavno' - dodao je Lozar, a s njim si se složili i svi ostali članovi žirija.  Odmah iza Maje na rang listi u prvoj epizodi našao se Damir Poljičak koji je nastupio kao Amii Stewart. 

- Ovo je meni vrh -  bila je prva reakcija Damira Kedže nakon njegovog nastupa.

- Meni je bilo presavršeno u svim segmentima - rekla je Nives,  a i Kedžo je imao same riječi pohvale. Odličnim nastupom bio je iznenađen i Saša. Vatreni nastup Katarine Baban kao Shakire nije ostavio nikoga ravnodušnim. 

- Šok! Bila si odlična. Shakiru se može iskarikirat, no ti to nisi -  komentirao je Saša dok je Nives zaključila kako je bila bolja Shakira i od nje same. Samo pozitivne komentare imao je i Kedžo, a i Mario je bio više nego oduševljen Katarininim prvim nastupom što jj je u konačnici donijelo treće mjesto.

Davor Dretar Drele probio je led prvim nastupom u showu, a izvedbom ''Svijet glamura' Hladnog piva izazvao raznolike reakcije. Nives Celzijus se i sama prisjetila kako je bilo biti Mile Kekin jer je i sama imala ovu transformaciju. 

- Na momente sam zaista čula Milu Kekina, svaka čast -  izjavila je članica žirija. Da je najbolji nastup do sada, rekao je Damir Kedžo, no i dodao: 'Jako dobar nastup, već sada razmišljam o dvanaestici'.

Paola Valić Bekić izvela je hit Bijelog dugmeta 'Ne spavaj mala moja'.

- Zaista sam osjetila Bebeka, osjetila sam ga i u energiji. Nisi mogla bolje - pohvalila ju je Nives, dok je Mario pohvalio  njenu odličnu mimiku i pokrete očima kojima se Paola približila interpretaciji poznatog pjevača. 

U Massima je bio transformiran Amel Ćurić

- Vokalno si ga skinuo super. Kad sam zažmirio čuo sam njega. Volio bi da je bilo malo više one Massimove fluidnosti. I dalje mi je Luka Bulić primjer najbolje imitacije Massima, ali ovo je bilo jako blizu -  iskren je bio Kedžo. Transformacija se svidjela Nives, dok je Mario pohvalio vokalni dio, no ipak skrenuo pozornost na Amelovu zgrčenost u gornjem dijelu tijela, koju Massimo ipak nema.  

Nakon njega nastupila je glumica Ana Vilenica, a kao Lady Gaga zauzela je sedmo mjesto na rang listi. 

- Koreografski mi je bilo super, no volio bih da sam čuo više Lady Gage u boji glasa -  komentirao je Kedžo. Saša je rekao da razumije da je imala tremu i da vjeruje da će biti bolje. 

Kao Beyonce se nakon Maria Petrekovića, Lane Jurčević Saše Lozara u prethodnim sezonama okušao i glumac Matko Knešaurek koji je osvojio najmanje bodova u prvoj emisiji.  

- Fali malo mekoće i fleksibilnosti, ali imao si te stavove koje nam ona donosi - komentirao je Mario. Saša mu je poručio da se vidi trud i da se ne da obeshrabriti. Nives je pohvalila Matkov nastup, pogotovo jer je odrađen u štiklama. 

- Meni si izgledao kao da ideš na operaciju spola, ali si tek počeo s terapijom. No, vrh mi je bio moment s kosom, to si skinuo jedna na jedan - komentirao je Kedžo.  

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina