Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
56 komentara

Bivši stanari Big Brother kuće: Cure su kao iz pornofilmova

Saša Tkalčević smatra da nijedan normalan čovjek koji ima obitelj ne bi dopustio da sudjelovanjem u showu uništi obitelj. Hamdiji je Soraja 'umjetna', a Dragana lijepa

Davor Puklavec/24sata
Foto: Davor Puklavec/24sata
56 komentara

Sve su previše sređene i napuhane. Ne znam zašto su ih stavljali u reality show kad se takve uvijek mogu gledati u pornićima i časopisima za odrasle. Volim kad je cura prirodna. Kakve god grudi imala, moje su, jer plastiku lako kupiš u seks-shopu, prokomentirao je prvi pobjednik hrvatskog 'Big Brothera' Saša Tkalčević (41) stanarke regionalnog reality showa. Biker Saša osvrnuo se i na navodni seks udane Marijane i Nemeša.

- Nijedan normalan čovjek koji ima obitelj ne bi takvo što napravio. Očito i prije nešto nije štimalo. Možda je ušla u kuću jer nije znala kako se riješiti muža pa mu je morala pred svima dokazati da ga ne voli. U svakom slučaju, život ide dalje - smatra Saša, koji je  bio u kući tijekom braka, ali ženu nije prevario. Slično razmišlja i njegov nasljednik Hamdija Seferović, koji je osvojio milijun kuna u drugoj sezoni 'Big Brothera'.

- Soraja je atraktivna i ima lijepo tijelo, ali je previše umjetna. Dragana je primjerice baš prirodno lijepa - kaže Hamdija (31).

Nije želio komentirati navodni seks. Rekao jesamo je da se neke granice ne smiju prijeći.

Da su cure preumjetne, ne slaže se posljednji pobjednik Krešimir Duvančić (32).

- Najatraktivnija i najzgodnija mi je Soraja - rekao je Krešo. Dodaje da su ipak djevojke u njegovoj sezoni, koja se snimala na Tajlandu, bile zgodnije. Krešo nije vidio navodni seks Marijane i Nemeša. Smatra da to može biti dvosjekli mač što se ostanka u showu tiče jer bi mogli postati dosadni gledateljima.

Misliš da sam loša mama?  

Nikola i Lester komentirali su da ne razumiju kako netko može ostaviti dijete i ući u kuću. Marijana je to shvatila kao da su joj rekli da nije dobra majka pa je uzvratila Lesteru da je mamin sinčić.

'Družila sam se s Ksenijom Pajčin’

Soraja je rekla da je rođena u studenome, ali rođendan slavi u lipnju jer tako želi. Pohvalila se da joj je ideju za to dala Ksenija Pajčin, koju je lani ubio dečko. Soraja tvrdi da su se družile.

Hamdijin favorit za sada je Splićanin Horvat

Krešo kaže da za sada nema favorita, baš kao ni Saša Tkalčević. Hamdija je oprezan u predviđanju. Kaže da se favoriti mogu promijeniti u jednom danu.

- Za sada mi je Horvat favorit. Odlično se snašao na smetlištu, a simpatična mi je i Slavica jer je prirodna - kaže bivši pobjednik Hamdija.

Naši partneri pišu
Message