Obavijesti

Show

Komentari 0

Bivši suprug preminule glumice ne miri se s gubitkom: 'Sin mi je dio tebe koji je ostao sa mnom'

Bivši suprug preminule glumice ne miri se s gubitkom: 'Sin mi je dio tebe koji je ostao sa mnom'
7

Naya Rivera razvela se od oca svog djeteta Ryana Dorseya prije dvije godine. Dječak je od tad živio s njom. Ryan joj je zahvalan na svemu što mu je pružila u životu, a sina smatra dijelom nje koji je ostavila

VIDEO

Prije dva tjedna policija je za strane medije potvrdila da su nakon šest dana potrage pronašli beživotno tijelo glumice Naye Rivere, koja je bila poznata po ulozi u seriji 'Glee'. Obitelj joj je shrvana, a njezin bivši suprug Ryan Dorsey sinoć joj je na društvenim mrežama posvetio emotivnu poruku. Ne može se pomiriti s činjenicom kako je više nema. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is so unfair...there's not enough words to express the hole left in everyone's hearts. I can't believe this is life now. I don't know if I'll ever believe it. You were just here... We were just in the back swimming with Josey the day before. Life just isn't fair. I don't know what to say...I'm thankful for our times and our journey that brought us together and gave us the sweetest and kindest smart little boy we could ever hope for. I remember sometimes you used to get annoyed at me: "Ryan can you stop snap chatting!" Haha. I'm glad I didn't listen to you because I have hundreds and probably thousands of snaps and videos that Josey will have forever and know his momma loved him more than life, and how much fun we had together as he was growing up. Life is all about good times and bad times but with Josey it makes the bad a little less so because a part of you will always be with us. He'll never forget where he came from. We miss you. We will always love you. Love you Meep. 🖤💔🖤 ♥️ To everyone that reached out and I haven't had a chance to or just didn't get back to you...thank you all for the overwhelming love and support you've sent our way. I'll just say in closing, be kind to yourself, be kind to others, forgive...forget...don't hold grudges....if you have nothing nice to say maybe try not to say anything. There's peace in silence. Time on Earth is precious and you just never know....you never know what could happen. Hold your loved ones close, and cherish the times you have with those you care about. ♥️

Objavu dijeli dorseyryan (@dorseyryan)

- Ovo nije pošteno. Nemam dovoljno riječi kojima bih izrazio koliku si prazninu ostavila u našim srcima. Ne mogu vjerovati da nam je život sada ovakav - započeo je Ryan i dodao kako je samo dan prije no što je nestala plivao s njom i njihovim sinom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Detalji smrti glumice iz 'Gleeja': 'Spasila je sina, ali nije i sebe'
Detalji smrti glumice iz 'Gleeja': 'Spasila je sina, ali nije i sebe'

Naime, Naya je nestala nakon što je sa sinom Joseyem (4) otišla na vožnju brodom. Policija je pokrenula potragu nakon što su dječaka pronašli samog na brodu, a on im je tad rekao kako je njegova majka otišla plivati i nije se više vratila. 

- Zahvalan sam ti na svemu, dala si nam pametnog dječaka. Život nam donosi dobra i loša vremena, a Josey će definitivno biti dio tebe koji je ostao sa mnom. Nedostaješ nam, uvijek ćemo te voljeti. Volim te - napisao je Dorsey.

Podsjetimo, nakon neumorne potrage policije, obitelji i prijatelja, tijelo glumice Naye pronašli su 13. srpnja, a mrtvozornik je potvrdio kako se utopila u jezeru Piru u Južnoj Kaliforniji. Kad su saznali kako je pronađeno nepoznato tijelo, Riverina obitelj je otišla na jezero skupa s njezinim kolegama iz serije 'Glee'. 

- Ovo smo područje jako pretraživali. Ova vijest pogodila je sve. Naš je posao spašavati ljude i teško je za sve koji su radili na ovom slučaju. Obitelji je bilo teško kad su saznali da je nestala i onda su danima čekali i nisu ništa znali - rekao je tada glasnogovornik policije. 

Nakon što su pronašli njezinog sina samog, vratili su ga obitelji kako bi bio na sigurnom. Prije dvije godina Naya se razvela od oca svog djeteta Ryana Dorseyja te je dječak otad živio s njom. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje