Show

Komentari 5

Bivši zaštitar Kris Jenner traži više od 19 milijuna kuna i tuži ju za seksualno uznemiravanje

Bivši zaštitar Kris Jenner traži više od 19 milijuna kuna i tuži ju za seksualno uznemiravanje

Zaštitar koji je radio za 'mamadžericu' Kris Jenner od 2017. do 2019. godine tvrdi kako ga je ona više puta seksualno uznemiravala, dirala bez njegovog pristanka pa čak se i skinula pred njim

Marc McWilliams, koji je radio kao tjelohranitelj za Kardashian obitelj od otprilike 2017. do rujna 2019. godine, krajem 2020. godine podigao je optužnicu protiv Kris Jenner (65). Naveo je kako je ona pokazala 'obrazac neželjenog i nepristojnog seksualnog ponašanja'.

POGLEDAJTE VIDEO:

McWilliams tvrdi kako je na radnom mjestu doživi 'seksualno uznemiravanje, neprijateljsko radno okruženje, rasnu i rodnu diskriminaciju'. Za seksualno uznemiravanje naveo je kako mu je Kris dodirivala stražnjicu, dirala prepone i gola mu se pokazivala.

U kasnijoj prijavi zaštitar je dodao kako mu je Kris bez njegovog pristanka 'masirala vrat, ramena, ruke i leđa', a zatim stavila ruku na bedro i trljala se o njega na seksualan način.

Osim Kris, McWilliams je tužio i njenu kćer Kourtney Kardashian (42), jer su ga u vrijeme kad je radio za obitelj majka i kći dijelile tjelohranitelja.

Jenner je u potpunosti negirala tvrdnje i optužbe svog bivšeg zaštitara.

- Kris Jenner i Kourtney Kardashian potpuno poriču lažne tvrdnje bivšeg zaštitara Marca McWilliamsa - rekao je u 2020. obiteljski odvjetnik.

Odvjetnici obitelji također su tvrdili kako McWilliams nije radio direktno s članovima Kardashian klana nakon što ga se nekoliko puta pronašlo kako spava u automobilu na poslu.

- Nakon što Kris i Kourtney pobijede u ovoj neozbiljnoj parnici namjeravaju odmah tužiti McWilliamsa i njegove odvjetnike zbog zlonamjernog progona i nedokazanih optužbi - izjavili su odvjetnici.

Sada je tjelohranitelj dodao novi dio optužbe.

- Tužitelj pokušava nadoknaditi štetu koja je nastala neželjenim seksualnim i spolnim uznemiravanjem. Tužitelj se u više navrata žalio nadležnima i ljudskim resursima, ali poslodavac nije poduzimao nikakve mjere - piše u novoj optužbi.

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU EKSPERIMENTA: 

Najčitaniji članci