Obavijesti

Show

Komentari 11

Bjelogrlić na aerodrom stigao u društvu samozatajne supruge

Bjelogrlić na aerodrom stigao u društvu samozatajne supruge
3

Dobro raspoloženi Dragan nosio je tamnoplave kratke hlače i bijelu košulju, dok je Maja privlačila poglede u zelenoj asimetričnoj haljini i zlatnim sandalama. Oboje su svoja lica skrivali iza sunčanih naočala

Srpski glumac i redatelj Dragan Bjelogrlić (58) fotografiran je u beogradskoj zračnoj luci sa suprugom Majom, koju rijetko viđamo u javnosti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Dobro raspoloženi Dragan nosio je tamnoplave kratke hlače i bijelu košulju, dok je Maja privlačila poglede u zelenoj asimetričnoj haljini i zlatnim sandalama. Oboje su svoja lica skrivali iza sunčanih naočala.

Dragan Bjelogrlić sa suprugom Majom u beogradskoj zračnoj luci

Samozatajna Maja udala se za Dragana 1996. godine, a prijašnjih godina bavila se manekenstvom. Par se upoznao na snimanju reklame za namještaj te su od tada nerazdvojni. Zajedno imaju dvoje djece, sina Aleksija i kćer Miju, koji su im oduvijek prioritet.

- Svojim velikim dostignućem smatram to što sam, mislim, uspijevao da moje profesionalno napredovanje prati moje životno. Trudio sam se da budem svjestan svojih grešaka i da ih ispravljam. Kako u životu, tako i u profesiji. A moj najveći uspjeh je moja supruga, koju volim i koja mi je pomogla da imam sretnu i divnu obitelj, usprkos brojnim izazovima koje često nameće život jednog umjetnika - rekao je jednom prilikom Bjelogrlić za srpske medije.

Dragan Bjelogrlić sa suprugom Majom u beogradskoj zračnoj luci

Podsjetimo, Dragan je krajem svibnja gostovao u Zagrebu s predstavom 'Putujuće pozorište Šopalović'. Upao je kao zamjena za Milana Laneta Gutovića, a priznao nam je da ga je malo trebalo nagovarati za novu kazališnu avanturu.

'Volio bih raditi s Bjelogrlićem, a nakon prve TV serije sve mi se zgadilo, baš me slomilo...'
'Volio bih raditi s Bjelogrlićem, a nakon prve TV serije sve mi se zgadilo, baš me slomilo...'

- Dogodila se čudna stvar. Gledao sam premijeru i predstava mi se jako svidjela. Prva postava je igrala samo jednom jer je došla korona i poslije toga se Lane razbolio. Redatelj Jagoš me upitao da uskočim i rekao sam mu: Što ti pada na pamet!? Osim u predstavi 'Let iznad kukavičjeg gnijezda', koju igram godinama, ne igram u kazalištima, a kamoli da uskačem u predstavu. Ali svidjela mi se jako - rekao je slavni glumac i redatelj za 24sata.