Obavijesti

Show

Komentari 1

Blair iz 'Tračerice' imala je sve, samo ne idiličan obiteljski život

Blair iz 'Tračerice' imala je sve, samo ne idiličan obiteljski život
1

SASVIM (NE)NORMALNO Cijela obitelj našla se iza rešetaka kada je malena Leighton stigla na ovaj svijet. Naime, imali su jedan vrlo neobičan i ilegalan hobi

VIDEO

Leighton Meester (31) većina pamti po ulozi 'zločeste' Blair Waldorf u popularnoj seriji 'Gossip Girl' ('Tračerica'). Njezina karijera brzo se kretala uzlaznom putanjom, ali mlada glumica cijelo je vrijeme nosila mračnu obiteljsku tajnu. 

Njezina majka je za vrijeme trudnoće bila u zatvoru, ali to nije sve. Cijela obitelj našla se iza rešetaka kada je malena Leighton stigla na ovaj svijet. Naime, imali su jedan vrlo neobičan i ilegalan hobi.

Glumičina majka Connie, njezin otac Doug. teta Judy i djed uhićeni su 1983. godine jer su iz Jamajke pokušali prokrijumčariti šestotinjak kilograma marihuane. Nakon uhićenja, njezina teta (majčina sestra) pobjegla je iz zatvora i postala prva žena koja se našla na listi 15 najtraženijih ljudi u Americi.

Trudna Connie bila je u zatvoru kada je dobila trudove te je prebačena u bolnicu. Tamo se rodila malena Leighton, a njezina mama još je morala 'odležati' godinu i pol iza rešetaka.

Reuters/Pixsell

Majka i kći na kraju su se skrasile u Floridi gdje je Leighton provela djetinjstvo, a nakon toga preselile su se u Los Angeles gdje je ona počela graditi glumačku karijeru. Ubrzo je dobila ulogu u mega popularnoj 'Tračerici', a ostalo je povijest.

U međuvremenu su 'zahladile' odnose. Naime, Leighton je 2011. godine tužila majku jer je novac koji joj je slala za liječenje brata Lexa potrošila na botoks, plastične operacije i umetke za kosu. U tužbi je navela da je majci mjesečno slala 7.500 dolara (oko 45 tisuća kn) kako bi pokrila troškove za liječenje njezinog mlađeg brata koji ima zdravstvenih problema. 

Glumičina majka pokušala je uvjeriti suca da joj je glumica obećala da će voditi brigu o njoj i da je to razlog zbog kojeg je potrošila novac. No to joj nije pošlo za rukom. Tvrdila je da joj je glumica obećala mjesečno do kraja života isplaćivati novac kako bi joj vratila barem dio bogatstva koje joj je pomogla zaraditi. 

Sud je presudio u glumičinu korist, a majka nije morala vratiti novac koji je potrošila jer zvijezda 'Tračerice'  to nije zahtijevala. Constance je nakon toga podnijela tužbu u kojoj je tvrdila da ju je kći tukla. 

Reuters/Pixsell

- U dva sata iza ponoći 11. prosinca 2010. napala me s bocom. Djelovala je kao da je luda. Bacila me na pod i udarala bocom, jedva sam je maknula sa sebe - navela je glumičina majka, koja je kasnije odustala od te tužbe.

Leighton je od 2014. godine u braku s Adamom Brodyjem i imaju jedno dijete. Par se upoznao 2011. tijekom snimanja filma 'The Oranges'. Zajedno su glumili i u filmu 'Life Partners', a glumica je nakon toga kazala kako voli miješati posao i zadovoljstvo te raditi s ljudima koje voli i s kojima je prijateljica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba