Obavijesti

Show

Komentari 5

Blake i Ryan Reynolds čekaju četvrto dijete: 'Željeli bi sina'

Blake i Ryan Reynolds čekaju četvrto dijete: 'Željeli bi sina'
7

Glumičina trudnoća postala je glavna vijest u Hollywoodu pa se požalila na brojne paparazze koji čekaju ispred njene kuće kako bi je fotografirali. Stoga je sama objavila nekoliko fotografija da je puste na miru

VIDEO

Glumica Blake Lively (35) je trudna i očekuje četvrto dijete sa suprugom Ryanom Reynoldsom (45), a par se nada da će ovaj put dobiti dječaka, prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:50

Blake je pokrenula šuškanja u četvrtak dok je pokazala trudnički trbuh u blistavoj zlatnoj mini haljini kada je prisustvovala 10. godišnjem Forbes Power Women's Summitu u New Yorku. Blake i Ryan zajedno imaju troje djece, Jamesa (7), Inez (5) i Betty (2).

Met Gala arrivals in New York City

- Ovaj put se nadaju dječaku. Ali, naravno, samo žele zdravu bebu, bez obzira na spol - rekao je izvor blizak paru i dodao da 'vole biti roditelji' i da su spremni proširiti svoju obitelj.

- Vrijeme je savršeno jer sva njihova djeca imaju dvije godine razlike, tako da se drže obrasca - tvrdi izvor.

Glumičina trudnoća postala je glavna vijest u Hollywoodu pa se požalila na brojne paparazze koji čekaju ispred njene kuće kako bi je fotografirali.

- Evo fotografija na kojima sam trudna u stvarnom životu tako da će me 11 muškaraca koji čekaju da vide 'jednoroga' ispred moje kuće ostaviti na miru. Izluđujete mene i moju djecu. Hvala svima ostalima za svu ljubav i poštovanje - poručila je Blake i objavila nekoliko privatnih fotografija svog trbuha.

Blake i Ryan upoznali su se početkom 2010. dok su radili na filmu 'Green Lantern' i započeli vezu u listopadu 2011. Vjenčali su se 2012. Glumica je prije dvije godine izjavila da je jako zadovoljna što je majka.

- Pretpostavljam da to stvarno moram jako, stvarno, stvarno, jako voljeti, jer sam jednostavno opsjednuta svojom djecom - objasnila je Blake.

Reynolds je nedavno komentirao svoju odluku da se nakratko povuče iz glume kako bi se usredotočio na očinstvo.

Blake Lively je ponovno trudna? Odala je minijaturna haljina...
Blake Lively je ponovno trudna? Odala je minijaturna haljina...

- Najveća stvar za mene je da ne želim propustiti ovo vrijeme sa svojom djecom. Kad snimam film, često sam u Europi, odsutan sam, ima nevjerojatno dugih sati, to su konstantni zahtjevi da budem tamo cijelo vrijeme, ne samo zato što glumim, ali također općenito produciram i pišem za svoje filmove - rekao je.

- Stvarno uživam biti tata koji je prisutan. Volim ih voditi u školu ujutro. Volim ih pokupiti iz škole - dodao je Ryan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu