Obavijesti

Show

Komentari 34

Blaženka Leib i Patrik ispali iz showa: Dobro sam se zabavila

Blaženka Leib i Patrik ispali iz showa: Dobro sam se zabavila
13

Barbara i Robert opet su otplesali bez ijedne greške i zaradili četiri desetke za svoj nastup. Darko Janeš i Marija nisu se snašli i žiri im je za ples dao tek 20 bodova

VIDEO

Ma super, ja sam se dobro zabavila. Nisam još došla do faze ponosa zbog svojih nastupa, ali sretna sam sto sam se spasila sambe, rekla je Blaženka nakon što je saznala da napušta 'Ples sa zvijezdama'.

Njen partner Patrik također je bio oduševljen sudjelovanjem u showu.

- Bilo je predivno iskustvo. Koliko je Blaža naučila od mene o plesu, toliko sam ja od nje naučio o životu - rekao je.

Blaženka Leib i Patrik Majcen otvorili su večerašnju emisiju sa slowfoxom. Žiri je bio zadovoljan izvedbom koju su nagradili s 28 bodova, a posebne pohvale dobila je koreografija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Krasna koreografija, glazba vam je dala inspiraciju. Blaženka, vi ste malo previše mahali rukama, ali opći dojam je dobar rekao je Elio Bašan, a Milka Babović pohvalila je Blažu da iz dana u dan iznenađuje napretkom.

Dio se čak svidio i Davoru Bilmanu koji je rekao da je pola plesa bilo savršeno.

Darko Janeš 'cinkao' Mariju

Marija je štrajkala u četvrtak tako da sam imao dan manje treninga, rekao je odmah nakon plesa Darko Janeš žiriju.

Njegovo opravdanje ipak nije pomoglo da se suci smiliju i daju njemu i Mariji Stošić dobre ocjene za rumbu pa je ovaj par dobio tek 20 bodova, a Davor im je čak dao trojku.

- Moram čestitati Mariji što je uspjela ostati ozbiljna tijekom cijelog plesa - prokomentirao je Dinko Bogdanić.

Elio je rekao da su samo sami početak i kraj bili super, a ostatak je opisao kao zabavan.

Mirna pokazuje napredak

Mirna Medaković i Damir Horvatinčić plesali su quickstep te su svojim nastupom zaslužili 30 bodova. Izvedba im je bila dobra, ali ne i spektakularna.

- Karakter plesa vam odgovara. Mirna, morate malo paziti na desnu ruku. Sve u svemu, bilo je dobro - rekao je Davor, a Elio je dodao da je glumica sve odradila dobro, osim što se malo pogubila na početku.

Najbolja koreografija slowfoxa u svim sezonama

Ovo je najbolja koreografija za slowfox u svim dosadašnjim sezonama. Htio sam se mijenjati sa Sašom i zaplesati umjesto njega, rekao je oduševljeni Dinko nakon nastupa Saše Lozara i Marije Šantek.

- Bravo za koreografiju. Da je i tehnika bila malo bolja, bila bi čista desetka - rekao im je Davor.

I ostatak žirija bio je podjednako oduševljen pa je par za slowfox dobio 36 bodova, a Dinko ih je čak nagradio desetkom.

Barbara i Robert opet bez greške

Najveći favoriti ove sezone opet su opravdali svoj status. Barbara Radulović i Robert Schubert plesali su cha cha cha i za nastup osvojili savršenih 40 bodova.

Milka im je, uz ostale komplimente, rekla kako im je nastup bio prelijep te da je to ples kakav mora biti.

- Ove godine vam dobro ide. Večeras ste briljirali i bilo vas je užitak za gledati. Čestitam - pohvalio ih je Elio.

'Vi ste dobar materijal za mjuzikl'

Ana Begić i Hrvoje Kraševac nastupili su posljednji i iako nisu pobrali desetke za svoj nastup, slowfoxom su došli do visokih 36 bodova.

- Ana, dok niste plesali uz Hrvoja, uživali ste. Sve zajedno, to je bilo i bolje nego što vi mislite - rekao im je Davor i dodao da je Ani malo nedostajalo fleksibilnosti u gornjem dijelu tijela.

Kako je Ana pjevala uz glazbu na koju su plesali, u studiju se čuo i njen glas tijekom plesa. Dinko ju je zbog toga i pohvalio.

- Vi ste dobar materijal za mjuzikl i to se vidjelo dok vas se malo čulo na početku. Ipak, imam osjećaj da imate još neki strah u sebi - rekao je.

Valcer za kraj

Svi kandidati na kraju su pred žirijem otplesali valcer te je svaki par pojedinačno dobio kritiku od jednog člana žirija. Svaki par je dobio i jednu ocjenu koja je bila pribrojena njihovoj ocjeni za prvi nastup. 

Barbara i Robert i za valcer su dobili desetku pa je njihov zbroj bodova na kraju bio savršenih 50. Ana i Hrvoje dobili su osmicu pa je to značilo da su večeras sve skupa zaslužili 44 boda. Saša i Marija sa sedmicom su dogurali do 43 boda, a Mirna i Damir s devetkom do 39 bodova. Blaženka i Patrik zaradili su šesticu što je značilo da su večer završili sa 34 boda. Najgori su opet bili Darko i Marija koji su dobili peticu te su tako na kraju imali mršavih 25 bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...