Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Blunt protiv Theron: Otpočinje rat sestara, nitko nije siguran

Zla kraljica Ravenna i ledena kraljica Freya pokrenule su događaje koji će ugroziti opstanak cijelog kraljevstva. Njihov bijes i srdžbu zaustavit će jedino Lovac i Ratnica

Foto: Twitter/Screenshot
0 komentara

Premda je to to što se foršpana tiče, kratki videi iz filma još uvijek stižu, i to tri 'komada' ovaj put.

Kako je već jasno, u ovom filmu pratimo rat između dvije sestre, Zle kraljice Ravenne i Ledene kraljice Freye, koje glume Charlize Theron odnosno Emily Blunt. Na strani Ledene kraljice borit će se Lovac i Ratnica, to jest Chris Hemsworth s Jessicom Chastain.

Pogledajte video

Redatelj filma je Cedric Nicholas-Troyan, koji je preuzeo uzde od Ruperta Sandersa, kojeg ćemo vidjeti na kormilu filma 'Ghost In the Shell'.

Pogledajte video

Iako je prethodni dio zaradio 396 milijuna dolara, na budžetu od 170 milijuna, što ga po profitu stavlja tek malo iznad produkcijskih i marketinških troškova, izgleda da je takva zarada bila posve dovoljna da bi se stvorio i nastavak. A s tolikim popisom trenutačno popularnih glumaca i produkcijskim troškovima koji će vjerojatno ovaj put biti pod malo većom kontrolom, ne sumnjamo da ćemo dobiti poprilično ugodan film.

Pogledajte video

A kako je stvarno tekla priča i koliko se ova verzija razlikuje od klasične bajke , provjerite u kinima od 21. travnja 2016. u distribuciji Blitz film i video.

Tema: FILM

Message