Obavijesti

Show

Komentari 8

Bobbi: Duh majke mi govori da krenem dalje, ona je uz mene...

Bobbi: Duh majke mi govori da krenem dalje, ona je uz mene...
6

Bobbi Kristina otkrila je kako je provela posljednji dan i noć sa svojom majkom. Tinejdžerica je izjavila da osjeća kako duh njezine majke stalno prolazi kroz nju

VIDEO

Iako je svjesna negativnih strana slave, kćer Whitney Houston želi se nastaviti baviti glumačkom i glazbenom karijerom. Bobbi Kristina (19) u intervjuu kod Oprah Winfrey progovorila je o smrti svoje majke.

- Još je čujem kako mi govori da nastavim dalje. Njezin talent bio je neosporan. Ona me i pripremila na to da će mi mediji stvarati pritisak i da mi neće biti lako - rekla je Bobbi koja je smogla snage i otkrila kako je provela posljednji dan i noć sa svojom majkom.

- Rano ujutro legla sam pored nje. Ona me mazila pa sam zaspala. Tako smo provele cijeli dan i noć - otkrila je Bobbi i dodala kako osjeća da je njezina majka stalno s njom.

 - Njezin duh mi govori da sam u čvrstim rukama. Znam da je tu. Osjećam kako njezin duh prolazi kroz mene cijelo vrijeme - rekla je Bobbi i priznala da ponekad zaboravlja da njezine majke više nema.

- U jednom trenutku sam vesela i smijem se, a u drugom sam već tužna. Ponekad uđem u kuću i zovem je. Ona mi nije bila samo majka, nego i sestra te najbolja prijateljica - zaključila je Bobbi.

Whitney je preminula početkom veljače u 48. godini. Njezino beživotno tijelo pronašli su u sobi na četvrtom katu luksuznog hotela Hilton Beverly.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele