Obavijesti

Show

Komentari 13

Bobbi Kristina i dalje u bolnici, suprugu je zabranjen pristup

Bobbi Kristina i dalje u bolnici, suprugu je zabranjen pristup
4

Prije tjedan dana Nick Gordon iselio se iz stana u kojem je živio s Bobbi. Njezina teta na sudu je zatražila zabranu pristupa za Nicka i on sad ne smije blizu Bobbi

VIDEO

Prošle subote ujutro beživotno tijelo Bobbi Kristine Brown (21) u kadi su pronašli njen suprug Nick Gordon i njegov prijatelj. Glava joj je bila pod vodom. Pozvali su hitnu pomoć i oživljavali je, no bezuspješno. Bobbi sad leži u induciranoj komi zbog otekline na mozgu.

Liječnici sumnjaju da će se Bobbi u potpunosti oporaviti jer joj je mozak predugo bio bez kisika. Ako se i oporavi, obitelj i prijatelji smatraju da će uz Nicka sigurno ponovno posrnuti i nastradati.

- On je najobičniji manipulator. Glumi nevinašce, a iskorištava Bobbi od prvog dana. Njena obitelj na sve se moguće načine trudi pokazati joj to, no ona jednostavno ne želi slušati - ispričala je Bobbina prijateljica za Radar .

Nakon što joj je majka, Whitney Houston, 2012. tragično preminula u kadi hotelske sobe nakon što se predozirala, Bobbi je naslijedila njeno bogatstvo, oko 20 milijuna dolara što je oko 120 milijuna kuna . Do 21. godine Pat Houston je brinula o tome da Bobbi ima sve što treba, a kad je napunila 21 godinu dobila je nasljedstvo i otad s njime samostalno raspolaže.

Bobbi se u siječnju 2014. udala za Nicka Gordona jer je jako zaljubljena u njega. Nisu potpisali predbračni ugovor i njena obitelj uvjerena je da će se Nick pokušati okoristiti i uzeti Bobbi sve što ima .

- Nedavno je dobila poslovnu ponudu koja bi joj osigurala jako dobre prihode. Nicku za to navodno nije ni rekla jer joj je obitelj tako savjetovala i ona ih je, začudo, poslušala - dodaje prijateljica.

Nicku zabranili pristup, ne smije k Bobbi u bolnicu

Otprilike tjedan dana prije smrti, Nick se navodno iselio iz stana u kojem je živio s Bobbi. Burno su se posvađali. Ona je na društvenoj mreži objavila status da je odsad sama. Čim je Bobbi završila u bolnici, njena teta Pat otišla je na sud i zatražila zabranu pristupa za Gordona pa on tako sad ne može posjećivati suprugu dok se ona u bolnici bori za život, piše Mirror .

- Bobbi je bipolarna. Uz to, imala je problema s drogom za koje sad tvrdi da su iza nje, no obitelj sumnja u istinitost njene priče. Depresivna je i majčina smrt i danas je jako muči. Zbog svega toga ona i Nick često se svađaju - ispričala je prijateljica.

Pokretanje videa...

24sata 00:16
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu