Obavijesti

Show

Komentari 11

Bocelli, gdje je žena? U ručniku šeta s misterioznom djevojkom

Bocelli, gdje je žena? U ručniku šeta s misterioznom djevojkom
6

Mnogi su se, vidjevši fotografije Bocellija kako šeta talijanskim gradom, pitali gdje mu je žena, 25 godina mlađa Veronica, s kojom je prije nekoliko mjeseci proslavio petu godišnjicu braka...

VIDEO

Nedavno se pročulo kako je Andrea Bocelli (61) prebolio korona virus, kao i cijela njegova obitelj, a sada su ga paparazzi prvi put 'uhvatili' u izlasku poslije te vijesti. Talijanski pjevač, tekstopisac i producent prošetao je talijanskim 'morskim gradom' Forte dei Marmi i pokazao kako se osjeća i izgleda dobro nakon korona virusa kojim se zarazio. Andrea je šetao ulicama grada prekriven samo ručnikom, a društvo mu je pravila mlada Amerikanka, čiji identitet je ostao tajna. Ona je na sebi imala samo gornji dio kupaćeg kostima i bijele hlačice, a Andrea ju je držao pod ruku dok su šetali.

*EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE  - Italian singer and Opera star Andrea Bocelli looks in good health after revealing recently that he contracted Coronavirus and made a full recovery by the end of March!

Mnogi su se, vidjevši fotografije, pitali gdje mu je žena, 25 godina mlađa Veronica (36), s kojom je prije nekoliko mjeseci proslavio petu godišnjicu braka. No, čini se kako se slavni tenor, unatoč svemu, odlučio opustiti uz plažu, ostavivši sve obveze po strani. Andrea, inače, ima vilu u Forte dei Marmi s trideset soba i vanjskim bazenom. Prvi je red do mora te ga od pješčane plaže dijeli samo cesta. Ta plaža, pak, nije za one manje bogate, jer se ležaljka u vrhuncu sezone plaća i po tisuću kuna.

- Brzo sam je kupio. Kada tražite kuću nije bitna samo racionalnost nego i naš instinkt. Osjetio sam da ova vila može biti naš dom gdje će nam djeca odrastati i kupio sam je - objasnio je Andrea svoj odabir. Ipak, brat mu je pomogao pri odabiru kuće u kojoj sada uživa. 

Društvo im uvijek pravi kućni ljubimac, kujica Katarina. Andrea s Veronicom ima kćer Virginiju (8), a iz prethodnog braka s Enricom Cenzatti ima sinove Amosa (25) i Mattea (22). Inače, glazbenik kaže kako je 10. ožujka otkrio da je zaražen korona virusom, ali nije imao nikakve posebne simptome. Jedino mu je bila blago povišena temperatura.

- Žena, djeca i ja preboljeli smo korona virus. Hvatala me groznica, ali u praksi imao sam virus bez simptoma - rekao je. Andrea je bio u bolnici Cisanello u Pisi kako bi donirao krvnu plazmu za istraživanje o korona virusu. To mogu donirati samo osobe koje su bile pozitivne na virus i preboljele ga. Krvnu plazmu je skupa s njim donirala i njegova obitelj. 

POGLEDAJTE NOVI URNEBESNI SHOW 'DESERTI OD OKA': DEAN KOTIGA POSTAO VODITELJ!

Pokretanje videa...

13:10
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja