Obavijesti

Show

Komentari 26

Bogataši i manekenke napravili korona party: 'Ne skrivamo se'

Bogataši i manekenke napravili korona party: 'Ne skrivamo se'
6

Indonezija nije službeno zabranila javna okupljanja, no stanovnicima je preporučeno da ostanu kod kuće i izbjegavaju veće skupove. Stanovnici te zemlje ogorčeni su viđenim, pozivaju na deportiranje mladih bogataša

VIDEO

Snimka razuzdanog partyja na Balija u jeku globalne pandemije korona virusa razbjesnila je na društvenim mrežama ogromnu većinu onih koji su je vidjeli, a radi se o privatnoj zabavi koju su u luksuznoj vili na tom otoku upriličili imućni Egipćanin Mahmoud Attiya i njegova mlađahna ekipa povodom 21. rođendana mladića. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Među uzvanicima korona partyja našla se nekolicina poznatih influencera i dvije ruske manekenke, Ksenia Aldoshenko i Ksenia Dorokhova, a o pridržavanju pravila o distanci u vrijeme virusa suvišno je i govoriti. Većina onih koji su bili na partyju, dakako, ubrzo su 'počastili' Instagram svojim objavama.

- Na Baliju smo i ne skrivamo se - piše jedna od manekenki, a objavljene snimke pokazuju kako je na zabavi svakako bilo više od 40 ljudi, DJ, more alkohola i sve ono što inače ide uz ovakav vid druženja. Naravno, ovog puta problem je bio isključivo vrijeme radnje.

Indonezija nije službeno zabranila javna okupljanja, no stanovnicima je preporučeno da ostanu kod kuće i izbjegavaju veće skupove. Stanovnici te zemlje ogorčeni su viđenim, pozivaju na deportiranje mladih bogataša, a oni su se na kraju posuli pepelom. Većina ih je odmah uklonila snimke. 

- Žao mi je zbog nevolje koju sam prouzrokovao. Pozvao sam nekoliko ljudi, no pojavilo ih se puno više pa smo morali pozvati zaštitare, otkazati DJ-a, a onda su i svi drugi otišli. Poštujemo preporuke vlasti i njihove napore da zaustavimo širenje ovog virusa - napisao je naknadno slavljenik, ali teško da je ikoga s ovime primirio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:31

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin