Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Bogatstvo će osvojiti onaj tko pobijedi u misterioznoj igri

Koristeći svoj avatar, Wade će se u utrci za blagom morati suprotstaviti moćnim protivnicima koji ga neće prestati napadati i u stvarnom svijetu. Blago će biti njegovo pod svaku cijenu

Foto: Twitter/Screenshot
0 komentara

Film 'Igrač broj 1' prati priču tinejdžera Wadea koji dane provodi igrajući igru OASIS u dalekoj budućnosti 2045. godine. Wade ima želju iz sumornog svijeta pobjeći u globalnu mrežu virtualne utopije gdje korisnici vode idilične alternativne živote.

Foto: Facebook/Screenshot

A kada ekscentrični multimilijarder i tvorac igrice James Halliday umre, u oporuci ostavi bogatstvo onome tko pobijedi u dobro smišljenom lovu na blago. Koristeći svoj avatar, Wade će se u utrci za blagom morati suprotstaviti moćnim protivnicima koji ga neće prestati napadati i u stvarnom svijetu.

U pitanju je ekranizacija relativno popularnog istoimenog ZF romana autora Ernesta Clinea o svijetu iz 2045. godine. Režiju filma vodi legendarni Steven Spielberg, koji je i komentirao činjenicu da film vuče korijene iz osamdesetih godina.

- To je upozoravajuća priča, no i uzbudljiva avantura. Osamdesete su imale osvježavajući manjak cinizma, a u našoj priči, to je ono čemu se ljudi žele vratiti. U svojim pravim životima, žive na smetlištima prve polovine 21. stoljeća - izjavio je umjetnik.

U glavnoj ulozi u filmu je Tye Sheridan koji je odlično odglumio Scotta Summersa/ Cyclopsa u filmu 'X-Men: Apocalypse'. Podršku mu daju Vin Diesel, Olivia Cooke i Hannah John-Kamen. 'Igrač broj 1' u kina dolazi 29. ožujka ove godine.

Tema: FILM

Message