Show

Komentari 23

Bogdanović svoj privatni život čuva daleko od javnosti, a cura Zrinka najveća mu je podrška...

Bogdanović svoj privatni život čuva daleko od javnosti, a cura Zrinka najveća mu je podrška...

Košarkaš se rijetko pojavljuje tamo gdje bi ga mogli uhvatiti paparazzi. Posljednji put s djevojkom je 'uhvaćen' 2019. na fotografiji iz splitskog kluba na kojoj je pozirao s tenisačem Matom Delićem i njegovom ženom

Košarkaš Bojan Bogdanović (32) sinoć je srušio NBA rekord Dražena Petrovića, postigavši 48 poena i upisao se u povijest, a iako je riječ o slavnom sportašu i zvijezdi, o njegovom privatnom životu ne zna se puno. 'Babo' rijetko objavljuje privatne fotografije, kao i one s djevojkama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Posljednji put viđen je u društvu aktualne djevojke Zrinke Šahurić još 2019. u splitskom klubu 'Day & Night Bar Tennis'. Da nije bilo te fotografije, teško bi se i doznalo ime ove samozatajne crnke.

- Proslava, ljubav, parovi, prijatelji - pisalo je u opisu fotografije na kojoj Bojan pozira sa Zrinkom i prijateljima. 

Na fotografiji Bojan i Zrinka stoje zagrljeni sa splitskim tenisačem Matom Delićem (28) i njegovom suprugom Angelom Radnić

Bojan i Zrinka prvi su put fotografirani zajedno tijekom šetnje dubrovačkim Stradunom 2017. godine. Mediji su tada nagađali je li mu Zrinka uistinu djevojka. 

Podsjetimo, prije Zrinke Bojan je ljubio i Tenu Mišetić, zamjenicu predstojnika Ureda premijera Andreja Plenkovića (51). 

Prije devet godina pisalo se da su prekinuli zbog glumice Ornele Vištice (31). No, dva mjeseca kasnije, Bojan i Ornela su se razišli, a on se tada navodno vratio Teni.

- Opet sam slobodna, no nemam namjeni ništa dalje komentirati - rekla je tada Ornela.

Bojan je tada ponovno objavio fotografiju s Tenom i otkrio da su opet u dobrim odnosima, no čini se da toj vezi ipak nije bilo suđeno, a naš najbolji košarkaš sreću je pronašao sa Zrinkom, koja mu je podrška i u njegovim sportskim podvizima.

 

Najčitaniji članci