Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
69 komentara

Bojan i Petar brčkali su se u jacuzziju punom pjene...

Dva najveća zavodnika RTL-ova showa “Hrvatska traži zvijezdu”, Bojan Jambrošić i Petar Brkljačić, kupali su se s dečkima u pjeni i prisno su pozirali

Facebook
Foto: Facebook
69 komentara

Svi smo postali jako dobri prijatelji. Iz druge sezone se najviše družim s Kim Verson i Petrom Brkljačićem, rekao je Bojan Jambrošić (25). Nasmiješeni pobjednik prve sezone “Hrvatska traži zvijezdu” i Petar Brkljačić (19) slove za velike zavodnike. Dečki su se u trenucima opuštanja bacili u jacuzzi u kojem su prisno pozirali. Smijali su se, kreveljili i grlili se.
Bojanu i Petru se na kupanju pridružio i natjecatelj iz prve sezone showa Leo Pavličić. Jambrošić u svojim intervjuima često ističe kako zbog posla nema vremena za djevojke.
- Imam puno gaža i zaokupljen sam poslom - tvrdi Bojan. Nedavno se vratio iz Tunisa, gdje je pjevao hrvatskim maturantima. Isto ga očekuje i na jesen.
Trenutačno je Bojan u Crnoj Gori, gdje će na festivalu Sunčane skale nastupiti s pjesmom “Jedna i jedina”. Čakovčanina se povezivalo i s prijateljicom Carlom Belovari, s kojom se natjecao u prvoj sezoni showa. Nedavno je Carla na Facebook profilu stavila status da je u otvorenoj vezi s Bojanom. On je objavio slike Carle kako mu u motor automobila ulijeva ulje što je odmah potaknulo glasine da su u vezi. Oni su to demantirali. Petar Brkljačić nije bio dostupan za komentar.

Naši partneri pišu
Message