Obavijesti

Show

Komentari 10

Bojana Gregorić Vejzović otkrila zašto ne nastupa u specijalnoj epizodi 'Plesa sa zvijezdama'

Bojana Gregorić Vejzović otkrila zašto ne nastupa u specijalnoj epizodi 'Plesa sa zvijezdama'
6

Zbog ozljede u prethodnoj emisiji, glumac Filip Vidović preskočit će ovotjedni live, kao i Bojana Gregorić Vejzović. Naime, kako su s Nove TV ranije priopćili, Bojana 'nije u mogućnosti nastupiti u šestoj emisji'

U večerašnjoj specijalnoj uskršnoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama' kandidati, zvijezde showa, neće plesati s mentorima s kojima su započeli ovu avanturu, već će se zamijeniti s onima koji su ostali u natjecanju. Razloga za borbu imaju i plesači i zvijezde jer oni koji osvoje najveću naklonost žirija i gledatelja dobit će po dva boda koji se prebacuju u sljedeću emisiju. Ipak, dobra vijest je da nitko ne napušta show, no loša vijest je da čak dva para neće izaći na plesni podij. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Zbog ozljede u prethodnoj emisiji, glumac Filip Vidović (31) preskočit će ovotjedni live, kao i Bojana Gregorić Vejzović (50). Naime, kako su s Nove TV ranije priopćili, Bojana 'nije u mogućnosti nastupiti u šestoj emisji'. 

Iako iz produkcije nisu naveli razlog Bojaninog odsutsva, glumica je u storyju na Instagramu otkrila da je bolesna. 

- I kada si bubani ulete prijatelji da bude ljepše, da znaš da će opet biti ok - napisala je Bojana uz fotografiju na kojoj se nalaze razni proizvodi.

Podsjetimo, u novoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama' glumica Bojana Gregorić Vejzović pleše u paru s mentorom i partnerom Gordanom Voglešom. Par je stigao do pete epizode. Šestu će zbog bolesti preskočiti te će ih gledatelji moći vidjeti tek za tjedan dana u osmoj epizodi showa. 

Inače, Bojana i Gordan žiriju su, sudeći prema komentarima, jedan od omiljenih plesnih parova. U gotovo svakoj emsiji bili su pri vrhu bodovne ljestvice. 

POGLEDAJTE I 'DOM IZ BAJKE' OBITELJI KRETZ: