Obavijesti

Show

Komentari 2

Bojana iza kulisa showa 'Ples sa zvijezdama': Bilo je ozljeda, a odlazak u teretanu me ne veseli

Bojana iza kulisa showa 'Ples sa zvijezdama': Bilo je ozljeda, a odlazak u teretanu me ne veseli
7

Bojanin partner na probi je slomio nos, no nedaće ih nisu omele u treningu. Glumica za njega, ali i za ostale kandidate u showu, ima samo riječi hvale

VIDEO

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (50) u nedjelju je u prvoj epizodi nove sezone "Plesa sa zvijezdama" oduševila žiri svojom izvedbom quickstepa. Tako su ona i njezin plesni partner Gordan Vogleš osvojili 28 bodova i završili na visokom trećem mjestu. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Bojana ima ježa za ljubimca 00:53

Iako  je na plesnom podiju sve teklo glatko, Bojana i Gordan su otkrili kako im se tijekom proba dogodila im se nezgoda. Gordan je slomio nos, ali to ga nije omelo da s partnericom odlično uvježba koreografiju. 

Glumica za mladog plesača ima samo riječi hvale.

- Što sam priželjkivala to sam i dobila, izuzetno profi zafrkanta, koji točno kuži kad sam lijena za vježbe, a kada uistinu padam s nogu od treninga. Puno strpljenja je pokazao pa sam plesove kojih sam se pribojavala zavoljela kroz naš rad - kaže nam Bojana. Na probama je bilo, kako kaže, i lakših i težih elemenata.

- Ples je vrlo slojevit; bilo je muskulfibera, raznih ozljeda, ali pregrmili smo i idemo dalje! Ima ljudi koji misle da je ples jednostavan, takvima predlažem da u jednoj i pol minuti naizmjence naprave oko 30 čučnjeva, 30 skokova u zrak i 20 okreta u mjestu, neka ih netko snimi, da vide kako izgledaju dok to rade... tek tada mogu imati pravo mišljenje o lakoći plesanja - poručila je kroz smijeh. 

Bojana Gregorić pokazala kako se nakon snimanja zabavlja ekipa iz 'Plesa sa zvijezdama'
Bojana Gregorić pokazala kako se nakon snimanja zabavlja ekipa iz 'Plesa sa zvijezdama'

Uz ples je kroz život, kako kaže, vezala jedino veselje. 

- Tu su i neke od najljepših uspomena, rođendani, prve baletne uloge, vjenčanje, rođenje moje djece...- prisjetila se glumica, te nam otkrila zašto se odlučila sudjelovati u natjecanju.

- U ovom sumornom vremenu doza optimizma svima nam je potrebna, tako da sam s veseljem odlučila pokušati naučiti neke nove plesačke vještine, i zabaviti kako sebe tako i gledatelje. Ples to i jest, veselje i zabava! - smatra Bojana. 

Dodaje kako u showu želi iskušati svoje granice.

-  Želim vidjeti koliko je ili nije moje tijelo u stanju usvojiti, te savladati zahtjevne pokrete koje moj mentor s veseljem stavlja pred mene kao izazov - kaže. Pripremajući se za show nije posebno mijenjala stil života.

- Odlazak u teretane nije mi baš veselje, tako da sam se poprilično ulijenila, no moram priznati da su me pripreme za show podsjetile koliko je ovo sjajan oblik rekreacije. Predlažem svima koji poput mene zaziru od teretana, da pronađu treninge bilo koga od naših mentorica i mentora, pa i članova žirija, te im garantiram sjajne kondicijske i fizičke rezultate! -  rekla je glumica.

Oduševljena je i 'konkurentima' u showu, koje opisuje kao odličnu ekipu.

- Puno je smijeha i veselja među nama. Jako mi je drago da sam upoznala neke nove kul klince, čak sam kćeri porasla u očima kad je saznala da sam u društvu AlbineJelene i Sandija - smije se Bojana.

- Asim Ugljen je naš showman, koji se ne gasi niti nakon cjelodnevnih priprema za snimanje. Da se snimi i ono sto se događa u backstageu i sve pripreme, to bio bi show za sebe - smatra Gregorić. Obitelj ju je od početka nagovarala na sudjelovanje.

- Klinci se vesele vidjeti kako to izgleda uživo u studiju i dobila sam napomenu da moram dati sve od sebe da ih ne sramotim! Mislim da će biti zadovoljni, nisam još zahrđala - našalila se Bojana. Usklađivanje poslovnih, plesnih i obiteljskih obveza zasad joj dobro ide.

- Predstave su navečer, a treninge usklađujemo. Moje radno vrijeme je oduvijek dvokratno, npr. probe ujutro, pa predstave navečer, a između trčim klincima dati ručak. Sada je razlika što umjesto proba imam treninge ujutro .Jako sam ponosna na svoju djecu, jer već su zapravo veliki i preuzeli su neke obaveze na sebe. Primjerice, kad treba prošetati našeg psa, a pomognu i oko nekih kućanskih poslova. Vjerujem da je zapravo uobičajena situacija kao i kod drugih zaposlenih roditelja, konstantno balansiranje, ali kada radite nešto što volite sve je lakše izdržati - zaključila je.

Bojana je slomila nos partneru Gordanu: 'Okret je bio odličan, ali sad moramo hitno u bolnicu'
Bojana je slomila nos partneru Gordanu: 'Okret je bio odličan, ali sad moramo hitno u bolnicu'

Za kraj nam je Bojana otkrila tajnu svog mladolikog izgleda.

- Samo dobri geni... Treba prihvatiti sebe kako nam je dato i biti zdrav to je jedino važno, sve ostalo je bonus - kaže.

POGLEDAJTE I VIDEO O JELENI PERIĆ:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe
PRVI SU ŠVICARSKI PREDSTAVNICI

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe

Marko Purišić prije druge probe imao je 17% šanse za pobjedu, a u proteklih nekoliko sati počeo se penjati na kladionicama