Show

Komentari 7

Bojanu je prekipjelo pa je ljutito odgovorio Saši na provokacije: 'Misliš li da ću šutjeti na ovo?'

Bojanu je prekipjelo pa je ljutito odgovorio Saši na provokacije: 'Misliš li da ću šutjeti na ovo?'

Parovi će u novoj epizodi morati i poredati ostale kandidate od fizički najprivlačnijeg do najmanje privlačnog, a to će među nekima rasplamsati nove iskrice, a neki će se i naljutiti

Novi je dan u showu 'Brak na prvu' nakon prve ceremonije, a svi parovi nastavljaju eksperiment... Njihov bračni život ide dalje, a brojne zajedničke aktivnosti, od kuhanja, kupnje dekoracija za stan ili pak odlaska na kuglanje i u prirodu, vrlo će brzo pokazati tko se kako slaže.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ni puštanje zmajeva neće biti dobar trenutak za zbližavanje Saše i Bojana, koji će joj se, nakon novih uvreda, konačno oštro suprotstaviti.

- Što ti misliš, da ću ja šutjeti šest tjedana? I trpjeti tvoje promjene raspoloženja i 'muvanje'? - pitat će je ljutito.

A jedan će zadatak posebno rasplamsati iskrice među ostalim kandidatima – kod nekih ljubavne, a kod nekih otrovne. Naime, parovi će morati poredati ostale kandidate od fizički najprivlačnijeg do najmanje privlačnog.

I dok će neki bez razmišljanja složiti svoju ljestvicu vodeći se emocijama, jedan će kandidat svoju suprugu staviti na posljednje mjesto!

- Spavam s tobom osam dana u krevetu, a ne dođe mi uopće da te dodirnem - poručit će joj, dok će ga ona samo gledati bez riječi.

Tko je bio brutalno iskren, tko se svađao, a tko uživa u svakom trenutku provedenom zajedno, gledatelji će doznati u novoj epizodi 'Braka na prvu'.

Najčitaniji članci