Obavijesti

Show

Komentari 195

'Bojim se da neću dovoljno vremena provesti s djetetom'

'Bojim se da neću dovoljno vremena provesti s djetetom'
8

Preostali stanari u kući podvrgnuti su ispitivanju na detektoru laži. Na pitanje voli li svog muža, Marijana nije htjela odgovoriti. Kako je rekla, u Nemeša je zaljubljena

VIDEO

Veliki Brat organizirao je ispitivanje svih stanara na poligrafu. Nirmal je pričao da je morao odgovoriti čak i na pitanje bi li sa Sorajom otišao na piće što je Soraju iznenadilo, pa ga je pitala kako je odgovorio. 

- Ma popili bi piće zajedno  - rekao joj je Nirmal. Nemeš je na svoja pitanja uglavnom odgovarao puno drugačije nego kad je ta pitanja dobio prvi put.  Marijana se boji da neće dovoljno vremena provesti s djetetom, a na pitanje voli li svog muža, nije htjela odgovoriti. Kako je rekla, zaljubljena je u Nemeša. 

Brandon je ljut jer je saznao da Lester ne želi s njim u Prag. 

- Trebao si mi reći to u lice - poručio mu je Brandon, a Lester mu je pokušao objasniti da nije rekao ni da želi s njim putovati, ali ni da neće. 

- Vidjet ćemo kad izađemo vani kako će se stvari odvijati. Mogli bi ići da se dobro zabavimo - zaključila su obojica. 

Rasprava je nastala i oko prijateljskog odnosa Marijane i Soraje. Naime, Marijani nije jasno zašto ostalim stanarima smeta što se njih dvije druže.

- Nismo najbolje prijateljice, ali imamo korektan odnos - zaključila je Marijana.

Pandorina kutija

Pandorina kutija unijela je razdor među stanare. Oni koji su imali prilike saznati što to znači, pomalo su se odvojili od drugih. Naime, stanari koji su imali goste ne smiju ostalima pričati što se dogodilo u kući dok je ostatak bio na otpadu. Nirmal je majci rekao da poruči ostalima u Živinicama da glasuju za njega.  Ostali stanari zaključuju da sve to ima veze s vanjskim svijetom. Horvat je priznao da mu je sve čudno.  

Brandon: To mi nije najbolja prijateljica, došla je tu samo kako bi bila poznata

Brandon je Nirmalu rekao kako mu je drago da mu je pored prijateljice u kuću došla i njegova majka.

- To mi nije najbolja prijateljica. Ona je došla tu samo kako bi bila poznata - rekao je Brandon te dodao da je jako sretan što ima podršku od majke i rodbine. Nirmal je opomenuo Brandona da Soraja prisluškuje njihov razgovor, no Soraja je tvrdila da nije ništa čula. 

- Nije mi jasno kako si tako siguran da imaš majčinu podršku - rekla mu je Soraja. 

'Tko radi protiv Marijane, radi protiv mene'

Nemeš je izgladio odnose  s Duškom iako mu je zasmetalo što je Marijanu pitao kako je mogla izdržati tako dugo da ne vidi svoje dijete. 

- Tko radi protiv Marijane, radi protiv mene. Pitanje je zvučalo kao osuda - rekao je Nemeš, a Duško se opravdavao da je samo htio reći da je Marijana hrabra što je to izdržala. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 195
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama
Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...