Obavijesti

Show

Komentari 82

'Bolesnicu' Rinu svi žale, Beta joj rekla da je balava

'Bolesnicu' Rinu svi žale, Beta joj rekla da je balava
14

Saša se jutro poslije ulizivao Rini. Beta je na to poludjela: "Govno usrano! Nabijem ga na k...., skupa sa svima koji joj se uvlače u guzicu"

VIDEO

Stanari su se probudili u 11 sati. Teško im je jer nema Tome. Počinju pričati o nominacijama i tračati Luciju. Valeriji i Rini je strašno da je već toliko puta nominirana, a još je u Kući. Mira kaže da gledatelji vide i da zato ostaje. Tu je Rina poludjela i otišla. Mira je masirala Ivana M. samo da bi isprovocirala Rinu. Rina je primijetila da je Ivan M. dugo u sobi i odlazi u provjeru. Iako nema što vidjeti, sve čuje. Prvo napada Ivana M. da kaže Miri da skine ruke s njega. On sad razumije što Mira radi i reći će joj.

DNEVNI ZADATAK -VATERPOLO, RINA SUDAC
Incident s masažom se događa za vrijeme spremanja za dnevni zadatak - vaterpolo, gdje je Rina sudac. Rina prijeti Miri da će “pišati krv”. Mira to kasnije prepričava curama - Elizabeti, Luciji i Orneli i one smatraju da to nije ljudski. Rina trača Miru s Monikom. Monika govori da se prestane tako ponašati jer će izgubiti Ivana.
- E, pa ako je Ivan tip koji zbog svoje cure neće reći Miri da se skine s njega, onda ju boli - kaže Rina.

MIRA I RINA U ISPOVJEDAONICI
Rina je u Ispovjedaonici rekla da bi dala Miri da svaki dan čisti cijelu Kuću, ali joj to nije dovoljno dobra kazna. Big Brother ju je smirio i ona je otišla, a Bratu se došla žaliti Mira. Nesretna je jer Rina ju ima "na piku", dok sve ostale pušta na miru. Ivanu M. je odgovaralo da ga se masira, a pobjegao je iz sobe kad je primijetio da će Rina doći i na kraju rekao Moniki: “Čovječe, kako me mala napala. Što će sve biti, vidjet ćemo.”

POPODNE POČINJE UZ TRAČ
Rina i Valerija pretresale su mnoge stanare. Mrze Luciju, Mira je "glupača", Krešimir nije loš, Beta im više nije draga.

MIRA NAJLJEPŠA KAKO BI RINU PUSTILA NA MIRU
Nakon što su isprovocirali Rinu (koja je vjerovala u pobjedu) i proglasili Miru najljepšom, Marko je rekao Miri da je sada dosta jer je to bio dogovor, a zauzvrat će ona pustiti Rinu na miru. Nakon proglašenja Mire, Rina je poludjela na Marka.
- Šupčino glupa, ja i ti si više nismo frendovi, sjeb.. ću te, da znaš. Svaka logika diktira da ja budem miss, a ti mi podmećeš -
Rina je rekla Marku da ju je osramotio pred cijelom nacijom. Saša ide tješiti Rinu i govori joj da je sve bila šala, no ona misli da je neukusna šala prešla sve granice. U isto vrijeme Marko, Lucija, Ornela i Elizabeta u Sabininu prisustvu komentiraju kako Rina nije normalna. Monika, pak, misli da i Ivan M. pretjeruje jer joj je on najbliži, a isto se tako okrutno šali. Marko objašnjava Rini da je nisu htjeli povrijediti.

KREĆU PRIPREME ZA TULUM
Stanari se počinju spremati za tulum (dobili su kostime, alkohol, konfete...). Saša i Marko misle da bi se možda trebali ispričati Rini dok je Elizabeta protiv toga. Nakon što ostanu sami, Saša i Marko komentiraju kako je Rina glupa što je tako burno reagirala i da je Beta ljubomorna na Rinu. Mira izjavljuje da joj je žao Rine jer se "vidi da je cura bolesna". Ornela govori Luciji da radi budalu od sebe jer se mazi i liže sa Sašom. Drugo jutro je promijenio ploču te se Rini počeo "uvlačiti u stražnjicu". Ornela je to čula i sve rekla Luciji i Beti. Bijesna Beti nije pazila na riječi: 'Govno usrano, sram ga bilo! Nabijem ga na k..., zajedno sa svima koji joj se uvlače u guzicu.' Luce je reagirala puno diskretnije. Na kraju se Beta izderala na Rinu riječima: 'Nemoj se derati na mene, balavica jedna! Starija sam od tebe 20 godina!'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti