Obavijesti

Show

Komentari 25

Bolje da su šutjeli... Zvijezde otkrile detalje iz spavaćih soba

Bolje da su šutjeli... Zvijezde otkrile detalje iz spavaćih soba
8

Neke zvijezde nimalo se ne srame govoriti o svojim seksualnim iskustvima u javnosti. Među njima je i Cher koja se prisjetila svoje veze s Tomom Cruiseom

VIDEO

Iako većina poznatih ne želi o svom privatnom životu i intimi govoriti u javnosti, postoje i oni kojima to nije problem. Tako su pojedini slavni progovorili o svom seksualnom životu i samim time šokirali javnost. 

Chrissy Teigen 

Chrissy (29) nema problema sa skidanjem i pokazivanjem svog tijela, ali ni s iznošenjem seksualnog iskustva sa suprugom Johnom Legendom (36) s kojim je u braku nešto manje od dvije godine. Tako se pohvalila da su imali seks u avionu. 

- Putovali smo na Tajland u posjet mojim roditeljima. Letjeli smo komercijalnom prvom klasom. Zabavljali smo se pod pokrivačem. Mislim da bi smo trebali dobiti trofej za taj podvig - kazala je Chrissy. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
REUTERS/PIXSELL

Armie Hammer

Hammer (29) je također svoje seksualno iskustvo i detalje iz spavaće sobe odlučio podijeliti s javnosti. 

- Jedna djevojka me tijekom seksa pokušala izbosti. Ne bih trebao ovo pričati. Rekla mi je "prava ljubav ostavlja ožiljke, a ti nemaš nijedan". Onda me pokušala ubosti nožem. Naravno, prekinuo sam s njom... sedam mjeseci kasnije - kazao je glumac. 

PA/Pixsell

Russell Brand

Brand (40) se jednom prigodom odlučio našaliti na račun bivše supruge Katy Perry (30) s kojom je bio u braku 14 mjeseci. Komičar je u svoje stand-up šale uključio i njihovu intimu. 

- Kad sam se razveo, želio sam postati redovnik. Kad ste redovnik, ne smijete imati spolni odnos ni s kim. Kada ste u braku, imate seks s jednom osobom. To je samo nešto više od redovnika. To nije puno drugačije. Vodio sam ljubav i razmišljao: 'Misli na bilo koga, bilo koga drugog - izjavio je Brand. 

DPA/Pixsell

Cher 

Prije dvije godine Cher (69) se u showu Andyja Cohena osvrnula na romansu s Tomom Cruiseom (53) s kojim je bila u vezi osamdesetih godina. Cruise je tada bio na samom početku karijere, a pjevačica ga je svrstala među top pet najboljih ljubavnika s kojima je bila. 

- Tada nije bio scijentolog. Trajalo je kratko, bilo je vruće i žestoko. On je sjajan muškarac. Čovjek kojeg sam tada poznavala bio je drag i dobar - prisjetila se Cher. 

PA/Pixsell

Angelina Jolie

Angelina (40) je o seksualnom životu s Brad Pittom (51) govorila kada je bila trudna s blizancima Knoxom i Vivienne. 

- Trudnoća je odlična za seksualni život. Postanete puno kreativniji pa se i više zabavljate, a žene postaju zaobljene i ispunjene - objasnila je Jolie. 

Reuters/Pixsell

John Mayer 

John (37) je jednom intervjuu za američki Playboy vezu s Jessicom Simpson (35) usporedio s drogom i iznio detalje o njihovom seksualnom životu. 

- Seks nam je bio odličan. Bilo je to kao napalm. Pomislio sam kako bi želio odustati od svega kako bi ju cijelo vrijeme 'šmrkao'. Kada bi mi naplaćivala deset tisuća dolara za seks, prodao bih sve što imam, samo kako bi opet mogao s njom završiti u krevetu - zaključio je Mayer. 

PA/Pixsell

George Clooney

George (54) je progovorio o svom prvom seksualnom iskustvu i priznao da je nevinost izgubio kada je imao 16 godina. No dodao je kako je prvi orgazam ipak doživio puno ranije. 

- Mislim da je to bilo dok sam se penjao uz konop kada sam imao šest ili sedam godina. Mislim, ništa nije izašlo, ali svi drugi elementi bili su tu. Sjećam se da sam se popeo skroz do kraja, visio sam s konopa i mislio "O Bože, ovo je odličan osjećaj" - kazao je Clooney. 

DPA/Pixsell

Robin Thicke

Robin (38) se hvalio kako s Paulom Patton (39) ima odličan savršen život, pa je odlučio podijeliti s javnosti i neke detalje.

- Nastojim ju dovesti do dvoznamenkastog broja orgazama, toliko često koliko je to moguće. Ne događa se stalno, svakih par mjeseci. Volim kad poludi u spavaćoj sobi - kazao je kantautor, a i glumica se pohvalila da je tajna njihovog braka 'mnogo seksa'. No ni to nije pomoglo jer Robinu očito nije bila dovoljna samo Paula pa se par početkom 2015. godine razveo nakon deset godina braka. Varao ju je s obožavateljicama.  

Pixsell
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica