Obavijesti

Show

Komentari 2

'Bonnie Tyler je na Eurosongu mislila da sam je zaprosio...'

'Bonnie Tyler je na Eurosongu mislila da sam je zaprosio...'
11

Sinjanin, koji je 2013. bio na Eurosongu s klapom i otpjevao 'Mižeriju', bio je velika nogometna nada. Majka i baka su mu se razboljele pa je zanemario karijeru i počeo pjevati da bude uz njih

VIDEO

Biti dijete samohrane majke, kojoj zahvaljujem na borbi za što pristojniji život i zaštitu okoline u maloj sredini, sigurno mi nije bila olakotna okolnost. Jedina strast moje mladosti bio je nogomet. Nažalost, prerano je završilo, kaže Ante Galić (30).

Glazbeniku iz Sinja smiješila se karijera nogometaša. Već je igrao u Švicarskoj. No tad su mu se majka i baka razboljele, a doživio je i nezgodu na terenu, pa se vratio doma. Tad su mu se pod kožu uvukli glazba i pjevanje. Klapa Sinj pozvala ga je 2010. da im se pridruži. S njima je proveo više od četiri godine. Htjela ga je i klapa Rišpet, pa je i s njima proveo dvije godine. U Klapi s mora bio je 2013. i s njima je na Eurosongu u Švedskoj 2013. pjesmom 'Mižerja' predstavljao Hrvatsku.

- Bez obzira na natjecateljski neuspjeh, vratio sam se ponosan jer sam na istoj pozornici pjevao s Bonnie Tyler i Esmom Redžepovom. Upoznao sam ih na promotivnom koncertu prije Eurosonga. Sretali smo se prije i poslije nastupa. Njihova pristupačnost me oborila s nogu. Na zajedničkoj konferenciji za medije pratili smo a cappella Bonnie i njezin hit ‘It’s a Heartache’ - prisjetio se Ante.

Nakon toga su ih organizatori zamolili da samo za Bonnie otpjevaju 'Mižerju', i u trenutku kad je Ante pjevao svoju solo dionicu, spontano je pružio ruku i zamolio pjevačicu za ples.

- Nakon završetka pjesme pitala je prisutne jesam li je upravo zaprosio. Svi su se smijali i pljeskali. A u kratkom razgovoru s pokojnom Esmom rekla mi je da predivno izvodim makedonske pjesme i pohvalila raskoš samog vokala - kaže Galić.

Ante je prošle godine krenuo u solističke vode pjesmom 'Kad ti žena ljubav da', a 'Zlato moje nevjerno' mu je drugi singl, koji potpisuju Nenad Ninčević (56) i Fedor Boić (49). Za nogomet, čak i rekreativno, ima sve manje vremena. Ipak, Ante ne skriva da mu teren nedostaje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment
NAKON TEŠKOG TJEDNA

Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment

Mislim da je Lovre očekivao da ću napisati da ostajem i nije shvatio koliko je ovo mene pogodilo, emotivno je rekla Klara