Obavijesti

Show

Komentari 26

Boran-aga izbaci Džihana iz plemena jer je raskrinkao Silu

Boran-aga izbaci Džihana iz plemena jer je raskrinkao Silu
8

Džihan ne miruje nakon Boranovog napada te tvrdi da Sila i dalje otkupljuje zemlju. Iako Sila kaže Boranu da mu Džihan laže, on nije baš posve uvjeren u njene riječi...

VIDEO

Boran je izbacio Džihana iz plemena i time šokirao sve. Džihan ne miruje nakon Boranovog napada te tvrdi da Sila i dalje otkupljuje zemlju. Iako Sila kaže Boranu da mu Džihan laže, on nije baš posve uvjeren u to. Nakon svađe s Boranom i optužbi na Silin račun, Džihan odlazi, izbacuju ga iz kuće i iz plemena. 

Džihan pod svaku cijenu želi raskrinkati Silu i ne želi izvući 'deblji kraj' nakon svađe. I Zinar kaže da će uzeti dionice koje mu pripadaju i napustiti pleme, ali Boran mu to ipak neće dopustiti. 

Kad Kevser Boranu prizna čežnju za kćeri, on to ne može zadržati za sebe i u tajnosti dogovori sastanak majke i kćeri. No Firuz dozna za to i podigne veliku prašinu. Dželil pak razgovara s radnicima koji bi trebali obaviti sjetvu i oni počinju s poslom. 

Sila je ustrajna unatoč tomu što se ukućani, a posebice Kevser, prema njoj ružno ponašaju. Oporavila se i trudnoća napreduje bez poteškoća.

Boran spašava lijepu Berin od sigurne smrti

Ovaj tjedan u seriji 'Sila' hrvatski će gledatelji vidjeti jedno poznato lice, Hazal Kaye. Ova glumica hrvatskoj publici poznata je po ulozi plahe Nihal iz serije 'Strasti Orijenta'. Svi obožavatelji mlade glumice moći će vidjeti kako je Hazal izgledala sa 16 godina. 

Mlada glumica u 'Sili' tumači još jednu žrtvu običaja, mladu Berin koju će u zadnji tren od sigurne smrti spasiti Boran. 

Hazal je rođena 1990. godine, a kao i glumac Mehmet Akif (Boran) navija za klub Bešiktaš. Bavila se baletom i svirala violinu. U novije vrijeme dobila je dvije naslovne uloge u 'Son Yaz-Balkanlar 1912' (2012.) te u seriji 'Adını Feriha Koydum' (2011.) Glumila je i u filmu 'Ay Büyürken Uyuyamam' s Firatom Celikom, publici poznatijeg kao Mustafa iz 'Izgubljene časti'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'