Obavijesti

Show

Komentari 15

Boratovoj Belindi sedam je muškaraca darovalo prstenje

Boratovoj Belindi sedam je muškaraca darovalo prstenje
5

Zovu je žderačicom muškaraca i odbjeglom nevjestom, ali njoj to, kaže, ne smeta. Sve veze trajale su joj u prosjeku godinu dana. U braku je bila samo jednom

VIDEO

Britanca Terrenca Garbetta ostavila sam jer je bio jako ljubomoran. Bio je uvjeren da sam ga prevarila, ali ja sam samo flertovala s drugim muškarcima. Sad već imam novog zaručnika i dobro mi je, rekla je Belinda Bedeković (42), klavijaturistica koja se 2006. proslavila suradnjom s engleskim komičarom Sachom Baronom Cohenom (43).

Zovu je žderačicom muškaraca i odbjeglom nevjestom, ali njoj to, kaže, ne smeta. Sve veze trajale su joj u prosjeku godinu dana. Bila je u braku samo jednom, i to prije 20 godina s glazbenikom Vjekoslavom. Nakon njega zaručila se za gitarista Mladena.

- Isprva se uvijek prikazuje kao nježna žena, puna razumijevanja, ali onda nestane bez objašnjenja - rekao nam je Mladen. Dodao je da je s njom upoznao “50 nijansi sive” i prije nego što je erotska knjiga izašla. Zaručnički prsten koji joj je darovao nije htio natrag. Rekao joj je da ga baci u Savu. Nakon prekida zaruka s Mladenom, Belinda se zaručila za svojeg tjelohranitelja Brunu, koji ju je pratio u Ameriku kad je išla snimati spot za holivudski film “Borat“.

- Bruno nije imao razumijevanja za moj posao - rekla je Belinda koja se brzo utješila u naručju inženjera Zvjezdana iz Ivanić Grada. On joj je također nakon nekoliko mjeseci hodanja kupio prsten i zaprosio je, ali tada su počeli problemi i svađe.

- Svi oni žele da ja budem domaćica. Ja sam žena željna zabave i dobrog provoda. Ako to ne prihvate, veza ne može opstati - odlučna je klavijaturistica.

Ni imućni menadžer iz Francuske Bruno Bousquet nije zadovoljio njezine kriterije.

- Bio je zgodan, ali malo preromantičan za moj ukus. On je svaki dan htio večeru uz svijeće. Naporno mi je to bilo pa sam ga ostavila - rekla je klavijaturistica. Novu ljubav, Bečanina Waltera Smidshbergera upoznala je u Novalji. Svirala mu je “Na lijepom plavom Dunavu“ i odmah ga osvojila. Prekinuli su nakon dvije godine zbog udaljenosti.

Najnovijeg zaručnika, producenta Rogera Newmana iz Los Angelesa upoznala je u V. Britaniji. Iako hodaju nekoliko mjeseci, već je dobila zaručnički prsten vrijedan 20.000 kuna. Belinda je po broju zaruka svrgnula Severinu (42) koja se zaručivala pet puta.

'Nije htio pružiti ruku Boratu'

S tjelohraniteljem Brunom išla je u Ameriku.

- Bio je ljubomoran, čak i na Borata, pa se s njim nije htio rukovati - kaže.

Od prstena je napravila ogrlicu

Belindina veza s inženjerom i glazbenikom Zvjezdanom zbog razlike u karakterima također nije dugo potrajala.

Razmišljali su da posvoje dijete

S poduzetnikom Terrencom bila je dvije godine. Trebali su posvojiti i dijete. Prekinula je zbog njegove ljubomore.

Bečanin je volio njezinu glazbu

Waltera je jako voljela, ali kako je on živio u Beču, veza je pukla. Klavijaturistica se austrijskog direktora rado sjeća.

'Francuz Bruno bio je prezgodan'

Jako naočit i pametan muškarac koji je radio kao menadžer u aviokompaniji, rekla je Belinda. Ostavila ga je jer je bio sladunjav.

S Boratom se često čuje

Sacha Baron Cohen angažirao je belindu u spotu 'You be my Wife“ za film 'Borat'. Ostali su do danas jako dobri prijatelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane