Obavijesti

Show

Komentari 17

Bori se za Savršenog, a Kseniju su zbog ovoga izbacili iz showa: Tukla dečka i demolirala krevet

Bori se za Savršenog, a Kseniju su zbog ovoga izbacili iz showa: Tukla dečka i demolirala krevet
3

Ksenija Kranjec koja trenutačno traži ljubav u showu 'Gospodin Savršeni' sudjelovala je u cijelom nizu reality showova. Uz njezino ime vežu se brojni skandali, a među njima su: diskvalifikacija, nasilje te seks-afere

VIDEO

Među tri nove djevojke koje su u utorak navečer stigle u vilu 'Gospodina Savršenog' najviše pažnje privukla je Slovenka Ksenija Kranjec (29). Njezinom izgledu nije odolio ni Toni Šćulac (31) koji je Kseniju nazvao 'slovenskom Sharon Stone' i pozvao ju na spoj. Iako Ksenija nije poznata hrvatskoj javnosti, slovenska publika dobro zna o kome je riječ. Naime, ona je zvijezda slovenskih i srpskih reality showova uz koje ju veže i niz skandala. 

POGLEDAJTE VIDEO O GOSPODINU SAVRŠENOM:

Pokretanje videa...

Gospodin savršeni VIDEO

Ksenija Kranjec krajem 2021. godine sudjelovala je u srpskom reality showu 'Bar', a prije toga natjecala se i u slovenskom 'Big Brotheru' (2015. godine) te srpskim 'Parovima' (2017. godine).

Iz kontroverznog 'Bara' Kseniju su izbacili zbog nasilja, koje u reality showu ne toleriraju. Imala je brojne histerične ispade, svađala se s kandidatima koji joj nisu bili po volji, a jednom prilikom se i potukla s natjecateljicom Jelenom Krunić, piše Kurir.rs. U srpskom realityju 'Parovi', Slovenka je ostala upamćena po vezi s natjecateljem Nikolom Lakićem, s kojim je pred kamerama vodila ljubav. Prilikom burne svađe s Ivanom, drugim partnerom, u showu je demolirala i krevet.

Ksenija se u showu 'Bar' fizički sukobila i s Majom Kovačević, sestrom Marijane Čvrljak, pobjednicom regionalnog Big Brothera koja je svojedobno u showu ljubovala s Nemešom. Maja ju je gađala lampom, nakon čega su cimerice morali razdvajati sustanari i osiguranje. Kovačević je nakon tog incidenta izbačena iz showa.

Ksenija je osim 'Parova', sudjelovala i u reality showu 'Farma', gdje je provela malo vremena. Iz showa je izašla sama. Poznata je i po 'lezbo-aferi'.

Atraktivnu Slovenku u emisiji 'Bar' prozvali su najzgodnijom natjecateljicom, a ona je ranije govorila o svim estetskim zahvatima kojima se podvrgnula. 

Ksenija je prvu operaciju imala u Hrvatskoj u Daruvaru, gdje je povećala grudi, piše Espreso.co.rs

- Nosila sam najmanju košaricu, a uvijek sam željela bujnije grudi - rekla je Ksenija jednom prilikom za medije u Sloveniji pa otkrila da je zahvat platila 3500 eura, odnosno, više od 26 tisuća kuna.

Osim grudi, Ksenija je popravila zube, operirala nos, korigirala obrve, bradu, jagodice i kapke.

- Da se ne brinete koliko sam imala operacija. Puno - napisala je Ksenija prije tri godine na Facebook profilu kada se u javnosti počelo pričati o njezinim korekcijama. 

Reality zvijezda do sada je na operacije potrošila otprilike 113 tisuća kuna, točnije 15 tisuća eura. 

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S ENISOM BEŠLAGIĆEM:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Njima će Baby Lasagna donirati po 25.000 eura: 'Uljepšao nam je dan! To nam jako puno znači'
KOMENTIRALI ZA 24SATA

Njima će Baby Lasagna donirati po 25.000 eura: 'Uljepšao nam je dan! To nam jako puno znači'

Baby Lasagna zamolio je na društvenim mrežama da se nagrada od 50 tisuća eura donira zavodima u Klaićevoj bolnici i u KBC-u Zagreb. Tamo su nam rekli da su oduševljeni njegovom gestom

Evo koliko je lani zaradio Jole na feštama: 'Zadovoljan sam, imam kolektiv od osam ljudi'
JOŠKO VOLI RADITI

Evo koliko je lani zaradio Jole na feštama: 'Zadovoljan sam, imam kolektiv od osam ljudi'

Kao i kod većine domaćih izvođača, puno je tu nastupa, fešti i svadbi, što je vidljivo prema njegovu financijskom izvješću
Baby Lasagna odlučio donirati 50.000 eura nagrade Vlade: 'To će drugima daleko više pomoći'
DIVNA GESTA!

Baby Lasagna odlučio donirati 50.000 eura nagrade Vlade: 'To će drugima daleko više pomoći'

Marko Purišić odrekao se novčane nagrade od 50.000 eura koju mu je dodijelila Vlada. Na društvenim je mrežama poručio da će drugima taj novac puno više pomoći