Show

Komentari 97

Boris Novković dobio četvrto dijete, 25 godina mlađa studentica rodila mu je sina

Boris Novković dobio četvrto dijete, 25 godina mlađa studentica rodila mu je sina

Kao i svaki put kad sam dobio dijete, tako mi je i ovaj dan jedan od najsretnijih u životu. Sve je prošlo u najboljem redu s mamom i bebom i jedva čekam da dođu kući, rekao je

Jučerašnji će dan popularni kantautor Boris Novković (53) upisati kao jedan od najljepših u životu jer je njegova partnerica, studentica modnog dizajna i 'Najseksi Hrvatica' 2016. godine, Iris Volf rodila sina.

POGLEDAJTE VIDEO

Tportal doznaje da se dječak rodio u utorak u podne u zagrebačkoj bolnici Merkur carskim rezom.

- Kao i svaki put kad sam pdobio dijete, tako mi je i ovaj dan jedan od najsretnijih u životu. Sve je prošlo u najboljem redu s mamom i bebom i jedva čekam da dođu kući - rekao im je Boris Novković.

Podsjetimo, kantautor i povremena manekenka i 'full-time' studentica modnog dizajna, u travnju 2019. godine postali su roditelji kćerkice Si.

- Iris i ja smo zajedno birali ime. Korijeni su iz hebrejskog, a čak i u Kini postoji ime. Mi smo napravili izvedenicu iz naših imena Iris i Boris -  ispričao je tada 'proces' odabira imena.

Njihova ljubavna priča počela je prije dvije godine, a javnost je za nju doznala kad su se skupa pojavili na zagrebačkoj premijeri dokumentarnog filma 'Vatreni'. Pjevač i njegova voljena prošle godine nakratko se razdvojili, ali ne i razveli.

Premda nisu živjeli na istoj adresi, Boris i Iris ipak su ostali u dobrim odnosima, ali kriza je bila prolazna budući da je ljubav pobijedila. A kao kruna ljubavi stigao je sinčić čije ime još nije poznato. Glazbenik iz braka s Lucijom Matić ima dva sina, desetogodišnjeg Nou i sedmogodišnjeg Bona.

Osim na privatnom planu, kantautor je zadovoljan i s profesionalnim dijelom života. U kreativnom je zanosu, a nedavno je objavio novi singl 'Pun mjesec ti i ja' koji će se pojaviti na novom albumu koji će biti objavljen u svibnju.

Nasmij se uz videe na Oriđiđi Videoteci!

Najčitaniji članci