Show

Komentari 2

Slave Božić i rođendan na isti dan: Miholjek, Boris Novković...

Slave Božić i rođendan na isti dan: Miholjek, Boris Novković...

Neki celebrityji rođeni su na Božić, a iako dio njih nije oduševljen što se dva velika datuma u njihovim životima poklapaju, drugi pak smatraju kako je to najveći blagoslov koji su mogli dobiti

Oni koji su rođeni na Božić znaju da to ima svojih prednosti, ali i nedostatka. Osim što dobiju samo jedan poklon, njihov rođendan često zna biti zasjenjen velikim blagdanom. Ipak, nekim poznatim 'facama' to ne smeta ni najmanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sissy Spacek

Američka glumica slavi 71. rođendan. U glumačkoj karijeri Sissy je najpoznatiju ulogu ostvarila filmom 'Rudareva kći', gdje igra country pjevačicu Lorette Lynn. Za taj film, Spacek je 1980. nagrađena Oscarom. 

Boris Novković 

Ovaj pjevač, skladatelj i kantautor danas je napunio 53 godine. Čini se kako mu je 2020. bila veoma turbulentna s obzirom na to da je navodno pukla ljubav između njega i 25 godina mlađe supruge Iris Volf s kojom ima kćerkicu Si.

Dido

Nekoć iznimno popularna pjevačica danas slavi 49. rođendan. Britanska glazbenica 'žarila je i palila' početkom 2000-ih, a njezin album 'No angel' prodan je u čak 21 milijun primjeraka. 

Marija Miholjek

Televizijska voditeljica navršila je 44 godine, a jednom je prilikom otkrila kako joj je ovo najdraži dio godine jer ima dvostruko slavlje. 

- U djetinjstvu me, istina, znalo zasmetati, ali danas sam presretna zbog toga! Imati rođendan na Božić doista je poseban osjećaj i najljepši mogući dar - priznala je.

Annie Lennox

Škotska glazbenica je ovaj Božić napunila 66 godina. Karijeru je započela je u pop grupi The Tourists. Proslavili su je hitovi 'Sweet Dreams' i 'Here Comes the Rain Again', a glazbeni kanal VH1 proglasio ju je najvećom živućom bijelom soul pjevačicom. 

Najčitaniji članci