Obavijesti

Show

Komentari 0

Boris želi da Maris nastavi sa svojim životom, ali bez njega

Boris želi da Maris nastavi sa svojim životom, ali bez njega
7

Boris i Maris se strastveno grle, u čemu ih prekida Sonja. Boris govori Maris da nastavi sa svojim životom bez njega jer zna da će Sonja ostati nepopustljiva

VIDEO

Dživo je u potrazi za Bojanom. Odlazi u njegov stan, no on je prazan. Naposljetku, susreće ga u uličici gdje se bijesan obračuna s njim zbog ozljede koju je nanio Deši. Bojan mu pak zaprijeti da će ga izdati te mu Dživo daje novac da se ukrca na brod za Italiju. Bojan pristaje na Dživovu ponudu. 

Deša se drži hrabro sve dok je ne posjeti Alex, pred kojim se konačno slama u tuzi zbog gubitka djeteta.

Maro tijekom noći odlazi u akciju, a jedino Matija zna kuda je otišao. Judita ga ugleda, i, iako zna da ne smije, ona ga slijedi ne mogavši obuzdati osjećaje. Dostiže ga u luci i njihovi se pogledi sretnu. Judita ga moli da ostane, no on odlazi prema Šipanu. Nesretna Judita vraća se u bolnicu gdje susreće Rocca. Nezadovoljan što je ne može držati pod kontrolom onako kako je zamislio, on je odvodi kući gdje traži od nje da spava s njim u krevetu, ali ona to odbija te mu i pred Magdalenom pokaže zube. 

Maris nalazi Miha i moli ga da je odvede Borisu unatoč Sonji. Boris i Maris se emocionalno grle, u čemu ih prekida Sonja. Boris govori Maris da nastavi sa svojim životom bez njega jer zna da će Sonja ostati nepopustljiva. Maris slomljena odlazi. 

Maro stiže na Šipan gdje mu teta Nada želi pokloniti ogrlicu njegove bake kako bi je dao Juditi. Razočaran Maro joj govori da Judite više nema - udala se za drugoga. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine