Show

Komentari 68

Borna Kotromanić pozirala u kombinezonu: 'Svaki dan se divim svojoj anatomiji...'

Borna Kotromanić pozirala u kombinezonu: 'Svaki dan se divim svojoj anatomiji...'

Borna je pozirala u bež kombinezonu koji joj se uvukao pa istaknuo međunožje na jednoj fotografiji. Nakon što su njezini pratitelji to zamijetili, ona je objavila fotografiju zumiranog međunožja

Borna Kotromanić (51) često odjevnim kombinacijama privlači pozornost na raznim modnim događanjima, kao i na svom Instagram profilu. Za svojih gotovo 20 tisuća pratitelja ovog se puta fotografirala u bež kombinezonu kako bi reklamirala proizvod za njegu kože, no svu pažnju obožavatelja privukla je njezina nespretna odjeća. Naime, kombinezon joj se uvukao u međunožje te ga istaknuo, što Borna, kako kaže, nije ni primijetila.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Netko mi je napisao da sam se namjerno ovako slikala. Toliko sam neopterećena time da nisam ni primijetila, al ne zamjeram svojoj anatomiji, dapače, svaki dan joj se divim! Još se nismo riješili “mindseta” prvog grijeha, u “grijehu” živimo već 2000 godina! - napisala je u opis fotografije na kojoj je zumirala samo područje gaćica.

Borna se na svom profilu ne da smesti, a mnoštvo njezinih obožavatelja ovim je potezom ostalo oduševljeno. Neki su joj napisali i riječi podrške:

- Ljudi su izgubili tlo pod nogama pa normalno je da kod nas muških bude izbočina, a kod vas žena udubina i kaj sad treba osuđivati... Katastrofa... Borna imaš moju podršku - zaključio je pratitelj.

- Hejteri su mi vrhunska inspiracija - napisala je nakon zanimljive fotografije.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO MI BOLJE KUHA?'

Najčitaniji članci