Obavijesti

Show

Komentari 129

Božo Vrećo: 'Bitno je da se meni sviđa moja kosa svilenica'

Božo Vrećo: 'Bitno je da se meni sviđa moja kosa svilenica'
9

Virtuoz sevdaha dodaje kako mu promjena frizure osobno jako sviđa, te da će s njom nove stvari koje snima ispasti još bolje

VIDEO

Htio sam promijeniti boju i formu jer oduvijek volim polarno sivu i mislim da mi odlično ide i uz novu kolekciju haljina koju stvaram, ali i koncerte koje dolaze. Osjećam se još voljenije, još jače i spremnije za sve projekte koji dolaze, rekao nam je Božo Vrećo (34).

Pjevač sevdalinki svoju dugu crnu kosu ofarbao je u sivu i time iznenadio svoje obožavatelje.

Božo Vrećo: Nisam ni žena ni muškarac nego čista sloboda
Božo Vrećo: Nisam ni žena ni muškarac nego čista sloboda


- Spakovao se za Skandinaviju, najeo se proteina i vježbam. Jede mi se i štrudla s makom al kad zamislim da onda nikad neću imati savršen stomak, ne jede mi se ništa, sad sve preračunavam što pojedem i to mi paše, čak me i zabavlja, do Nove godine su tri mjeseca, za tri mjeseca se tijelo baš promjeni na još bolje ako dajete sve od sebe,hranim se zdravo, osjećam se odlično i hvala svima za komplimente za kosicu svilenicu - izjavio je Božo i fotografijama nove frizure pohvalio se na društvenim mrežama. 

Virtuoz sevdaha dodaje kako mu promjena frizure osobno jako sviđa, te da će s njom nove stvari koje snima ispasti još bolje.

- Ono što je novo snimam nove spotove početkom listopada u Zagrebu i tome se jako veselim - kaže Božo, koji će za tjedan dana nastupiti u Švedskoj.

Iako on svoju, kako kaže, 'kosu svilenicu' jako voli, našao se na meti kritika zbog nove frizure.

- Lijepo,  ali meni se više sviđala tvoja crna kosa - napisala je jedna od obožavateljica, a pjevač joj je brzo uzvratio: 'Samo je bitno što se meni sviđa'. 

Božo je u veljači nastupio u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Nastupao je u cipelama s petom marke YSL od vrtoglavih 14 cm.

Za spektakularni događaj u Zagrebu, Božo je sašio lepršavu haljinu. Inspiraciju, kaže, crpi ponajprije iz publike i njihove beskrajne ljubavi te iz fotografija i starih knjiga iz antikvarijata.

Božo Vrećo: Neću se mijenjati nikada, kod mene nema 'fejka'
Božo Vrećo: Neću se mijenjati nikada, kod mene nema 'fejka'


- Moja haljina za Lisinski je sašivena, prekrasna je i lagana iako ima 8 m platna, sofisticiranost, elegancija i minimalizam", napisao je Vrećo uz objavu. "Volim svoje haljine jer se u njima osjećam najslobodnije i svaka od njih je priča za sebe, plesat će se itekako, i vi i ja - svojedobno je bio najavio Božo.

Prije nastupa sa sunčanim naočalama i cipelama na petu hodao je središtem Zagreba gdje su ga obožavatelji zaustavljali želeći se slikati s njime.

VIDI OVO! Najslavniji i najsramotniji celebrity padovi na pozornici.

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

Zašto su Millennialsi ludi za prirodnim proizvodima?
NOVA GENERACIJA

Zašto su Millennialsi ludi za prirodnim proizvodima?

Ah, ti Millennialsi. To je generacija koja nameće trendove, stoga je i među najvećim potrošačima, pokazalo je istraživanje agencije Pew Research. Obuhvaća sve rođene između 1980. i 2000. godine

Znate li što UVA i UVB oznake znače i koliko štete vašoj koži?
FOTOSTARENJE

Znate li što UVA i UVB oznake znače i koliko štete vašoj koži?

Mnogi misle da je kožu potrebno mazati zaštitnom kremom samo kada su na plaži, no sunce oštećuje kožu i pri svakodnevnom izlaganju. Zato se trebate zaštititi i pri najmanjem izlasku na sunce, čak i za oblačnih dana
Matirajuća krema SPF 30 sa smiljem i 3D Pro-algae
PROMO

Matirajuća krema SPF 30 sa smiljem i 3D Pro-algae