Obavijesti

Show

Komentari 5

Božo Vrećo o bolesnoj majci: 'Uz alternativnu medicinu i puno ljubavi, ona je sretnija i jača'

Božo Vrećo o bolesnoj majci: 'Uz alternativnu medicinu i puno ljubavi, ona je sretnija i jača'
7

Pjevač Božo Vrećo u intervjuu je otkrio kako je provodio godinu dana bez nastupa, što ga je inspiriralo u pisanju novih pjesama i kako je obitelj utjecala na njegovu karijeru

Bosanskohercegovački glazbenik Božo Vrećo (37) u nedavnom intervjuu za Story ispričao je kako su mu izolacija i mjere vezane uz korona virus teško pale.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Međutim, nije ljenčario i tako je ovih godinu dana proveo spremajući nove pjesme i istražujući druge oblike umjetnosti.

- Proveo sam poprilično vremena na dalmatinskim otocima, prikupljajući građu za nove pripjeve i pjesme koje imaju poveznicu s melankoličnošću sevdaha, čežnjom dvoje koji izgaraju u razdvojenosti i vole se - rekao je pjevač i priznao da Vis već smatra 'drugim domom'.

Uz to se brinuo i o majci Mili, kojoj je krajem prošle godine dijagnosticiran tumor. Često objavljuje fotografije s majkom na društvenim mrežama i opisuje kako provode vrijeme skupa. Ispričao je i kako mu je odrastanje uz majku koja je slušala sevdalinke bio jedan od razloga zašto se bavi tom vrstom glazbe.

- Uz alternativnu medicinu, puno ljubavi koju joj dajemo i koju od mene i sestre dobiva, ona je sretna žena i to je svaki dan čini jačom. To je žena hrabrost i iz nje isijava najveća inspiracija za sve što činim i jesam - rekao je Vrećo.

- Kada je majčica sretna onda znam da sam uspio dobiti najveći dar univerzuma, beskonačnu ljubav - napisao je u jednoj objavi Božo.

Unatoč tome što mu je zbog pandemije bilo teško, nada se kako će svijet nakon biti bolje mjesto.
- Općenito svijetu nedostaje više ljubavi i empatije, suosjećanja i lijepih riječi - izjavio je.

Rođendanski nastup u bijelom: Nina Badrić očarala je publiku haljinom i raskošnim dekolteom
Rođendanski nastup u bijelom: Nina Badrić očarala je publiku  haljinom i raskošnim dekolteom