Obavijesti

Show

Komentari 80

Bračni par u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' poslužio šnitu kruha i jaje, Pažanin: 'Ovo je strašno'

Bračni par u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' poslužio šnitu kruha i jaje, Pažanin: 'Ovo je strašno'
10

Bračni par Tončić odmah prije kušanja rekao je da osjeća sram, a brzo se ispostavilo i zašto. Kruška na maslacu i smeđem šećeru te sir, kuhano jaje i pokraj šnita kruha, bilo je hladno predjelo koje je užasnulo žiri

VIDEO

U večerašnjoj epizodi 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' došlo je vrijeme za prvo ovosezonsko ispadanje. Show će napustiti par s najmanjim zbrojem bodova. Zadatak koji je dočekao natjecatelje žiri je nazvao 'pećnice iznenađenja'.

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

00:37

''Sve namirnice se nalaze u pećnici, a morate napraviti meni od tri slijeda: hladno i toplo predjelo te glavno jelo, za 75 minuta. Pećnice birate sami, i to redoslijedom kako stojite na tablici'', objasnila je Marijana, a prvi su pećnicu odabrali Ivana i Juan.

Kad su svi odabrali pećnice i vidjeli namirnice koje su u njima našli, Kristina i Klara bile su u nedoumici jesu li dobile patku ili pile. Ni baka Marija i Ante nisu bili sigurni koja riba je u njihovoj pećnici, a isto se dogodilo majci i kćeri Cokarić.

U šetnji između radnih jedinica Špiček je prepao Nevenu kad je vidio da prži hren na ulju.

''Hren ne treba ni kuhati, samo ga svježeg dodajte u salatu'', objasnio im je i oduševilo mamu i kćer.

Najmlađe kandidatkinje u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' pripremile najbolje steakove i očarale žiri
Najmlađe kandidatkinje u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' pripremile najbolje steakove i očarale žiri

Današnje kušanje otvorile su Klara i Kristina.  Za hladno predjelo Željki, Ivanu i Tomislavu servirale su kanapee s gorgonzolom, pancetom, kruškom i jajetom, za toplo predjelo wok s kineskim rezancima, povrćem i kozicama, a za glavno prsa od patke.

''Imale ste puno namirnica, a mi ih sada ne vidimo na tanjuru niti osjećamo. Jeste sigurno sve namirnice iskoristile?'', pitala ih je Željka, a prijateljice su samo potvrdno kimale glavama.

Špiček im je dao pet, Željka šest, kao i Pažanin – ukupno 17 bodova.

Na redu su bili Marija i Ante. U prvom slijedu žiri su dočekale Jakobove kapice na maslinovom ulju, drugi slijed bila je pohana pastrva i kao prilog špageti s pelatima, a glavno jelo potpuno je razoružalo žiri, oduševljen sočnošću bifteka s kremom od pečene paprike, patlidžana i batata.

''Jako sam zadovoljan vašom pastrvom, a biftek je za mene pečen perfektno!'', pohvalio ih je Pažanin, a Špiček potvrdio.

Željka je dala sedam, kao i Pažanin, a Špiček tek pet – zaradili su 19 bodova.

Tata i kći Horvat servirali su bruschette s bučinim uljem, preprženim sa špekom i pačjom jetrom. Za toplo predjelo napravili su paštu sa špekom, šunkom i sirom, a za glavno jelo fiš-paprikaš od šarana. ''Na oči čovjek ne bi rekao da je ovako ukusno, ali ukus je za poželjeti!'', rekao im je Špiček.

Od Pažanina su Petra i Dalibor dobili šest, od Špičeka i Željke sedam – ukupno 20 bodova.

Par s vrha tablice, Ivana i Juan, bio je sljedeći na redu. Na njihovom su se meniju kao predjela našle salata od heljde s celerom i kruškom te kozice na pariški u tempuri, a za glavno jelo servirali su carsko meso marinirano u pivu i kečapu.

''Jako mi se sviđa ova salata od heljde. Jako elegantan početak'', rekla im je Željka. ''Podignuli su letvicu i očekujem još dobrih jela od njih'', zaključio je Pažanin.

Špiček je okrenuo osam, Željka devetku baš, kao i Pažanin – odličnih 26 bodova.

'Pale' prve desetke u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!': 'Ovo jelo je na razini kakvu još nismo kušali!'
'Pale' prve desetke u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!': 'Ovo jelo je na razini kakvu još nismo kušali!'

Mirjana i Nevena stigle su pomalo ustrašene pred žiri serviravši goveđi jezik s mladim sirom u salamuri, žablje krake pohane s jajetom i prezlama te rižom s malo šafrana, a za glavno jelo tingul s mlincima.

Kraci žabe pohani bez brašna s jajetom i prezlom, riža s malo šafrana. Tingul iliti pileći paprikaš s mlincima kao glavno jelo.

''Što se tiče mlinaca, ja sam oduševljen. Na jedno dva mjeseca bih zabranio svim Zagorcima da prodaju mlince sad kad sam kušao vaše. Svugdje dobijem mlince kao da su žganci. Svaka čast, dvije Dalmatinke, a da ste takve mlince napravile!'', ushićeno je rekao Špiček.

Željka im je dala sedmicu, Pažanin šesticu, a Špiček osmicu – ukupno 21 bod.

Bračni par Tončić odmah prije kušanja rekao je da osjeća sram, a brzo se ispostavilo i zašto. Kruška na maslacu i smeđem šećeru te sir, kuhano jaje i pokraj šnita kruha, bilo je hladno predjelo koje je šokiralo i užasnulo žiri.

''Ne možete staviti ovo na tanjur, ovo je strašno'', odmah je rekao Pažanin. Toplo predjelo bio je kus-kus s tikvicom i trljom, a glavno jelo svinjski kare s kosti i dinstano zelje s bučom. Žiri je ostao razočaran i bez teksta za svako jelo.

Špiček im je dao tri, Željka također tri, a Pažanin dva – samo 8 bodova.

Ana i Sandra malo su oraspoložile žiri nakon neuspjelog menija Snježane i Marija. Cure su servirale losos punjen jabukom i dinjom, toplo predjelo je bila jasmin riža na povrću i školjke te glavno jelo kus-kus s puretinom napravljenom kao paprikaš. ''Imate frižider i možete hladne stvari držati u njemu. Više neću kušati nešto što je trebalo stajati u frižideru'', ljut je bio Špiček dodajući da je jelo toplo jer je sat i pol stajalo vani.

Željka je curama dala šesticu, Pažanin pet, a Špiček isto šest – ukupno 17 bodova.

Danilu i Anti ovo je bilo odlučujuće kušanje jer su posljednji na tablici pa bi im visoki bodovi itekako dobro došli. Prijatelji su za hladno predjelo napravili salatu od rotkvice daikon s jabukama, krastavcima, mentom, koprom, maslinovim uljem i pršutom. Toplo predjelo bile su dagnje na buzaru s crnom rižom i temeljac od kokota s korjenastim povrćem. Glavno jelo bio je filetirani kokot s kremom od bundeve, brokule i slanutka.

''Vi ste ovo večeras najbolje odradili od svih. Drago mi je da ste s ovom buzarom išli na nepoznanicu s crnom rižom. Jako je teško sljubiti ovako neku priču i za mene je ovo jako uspješno i ambiciozno'', hvalio ih je Pažanin dok Špiček nije bio oduševljen dagnjama, a Željka se složila s Ivanom.

Pažanin je dečkima dao devetku, Špiček peticu, a Željka devetku – odlična 23 boda.

Zbog ukusnog menija dečki su ostali u showu i popeli se na visoko četvrto mjesto, a Klara i Kristina pale su na posljednje sa 71 bodom i tako napustile show.

Na prvom mjestu stabilno stoje Ivana i Juan sa 105 bodova.

U showu je ostalo sedam parova, a tko će sljedeći razveseliti nepca stručnog žirija, gledatelji će doznati u ponedjeljak od 21 sat u novoj epizodi 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu