Show

Komentari 2

Brad Pitt se napokon izborio za zajedničko skrbništvo: Angelina mu nije dopuštala da ih viđa...

Brad Pitt se napokon  izborio za zajedničko skrbništvo: Angelina mu nije dopuštala da ih viđa...

Brad Pitt i Angelina Jolie nadmeću se za skrbništvo nad petero maloljetne djece već dugi niz godina. Sada im je dodijeljeno zajedničko skrbništvo, no Angelina se žali, a Maddox odbija nositi očevo prezime

Hollywoodske zvijezde Brad Pitt (57) i Angelina Jolie (45) rastali su se 2016. nakon 12 godina braka zbog 'nepremostivih razlika'. Imaju šestero zajedničke djece: Maddoxa (19), Paxa (17), Zaharu (16), Shiloh (14) i blizance Vivienne i Knoxa (12). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Oboje bivših supružnika potrošili su preko milijun dolara na brakorazvodnu parnicu i borbu za skrbništvo nad djecom, koja traje već preko pet godina.

Posljednje suđenje je nakon nekoliko mjeseci zaključeno i dodijeljeno im je zajedničko skrbništvo nad petero maloljetne djece. Neimenovani izvor je za The Sun ispričao da je Bradu laknulo, jer je njegova jedina želja bila provoditi više vremena s djecom.

Angelina Jolie And Brad Pitt At Innovator Awards - NYC

- Sasvim je jasno da Angelina čini sve što je u njezinoj moći da spriječi Brada da viđa djecu - tvrdi izvor, te dodaje kako je presuda donesena na temelju iskaza brojnih svjedoka, među kojima su bili terapeuti, stručnjaci i ostale osobe bliske djeci slavnog para.

62nd Cannes Film Festival - Inglourious Basterds Screening

Drugi izvor kaže kako se ovdje radi samo o privremenoj odluci, te da se Angelina ne planira prestati boriti. U ponedjeljak je predala dokumentaciju Drugom kalifornijskom okružnom sudu u svrhu smjene suca Johna Ouderkirka s njihovog slučaja.

Angie tvrdi kako je sučeva odluka nepravedna, te da je odbio saslušati maloljetnu djecu i čuti njihove želje po pitanju skrbništva. US Weekly izvijestio je nedavno da je najstariji sin Maddox, koji je jedini svjedočio, stao na Angelininu stranu.

*EXCLUSIVE* Angelina Jolie and her son Pax grab lunch at Perch restaurant in Los Angeles

- U svim neslužbenim papirima Maddox odbija koristiti očevo prezime Pitt. Želi i službeno promijeniti prezime u Jolie, no Angelina to ne podržava - tvrdi spomenuti izvor.

 

Najčitaniji članci