Obavijesti

Show

Komentari 16

Brad Pitt se razgolitio u filmu: 'Bolji si nego prije 20 godina'

Brad Pitt se razgolitio u filmu: 'Bolji si nego prije 20 godina'
8

Glumac u jednoj sceni filma skida majicu, a obožavateljice tvrde kako bolje izgleda nego kad je to učinio u filmu iz 1991.

VIDEO

Američki glumac Brad Pitt (55) u filmu 'Bilo jednom u Hollywoodu' utjelovio je lik Cliffa Bootha, a ovaj put izuzetno je oduševio ženski dio populacije. 

U jednoj se sceni Brad nalazi na DiCaprijevom (44) krovu, kako bi popravio antenu. Brad tada skida majicu, a obožavateljice su svoje oduševljenje pokazale na društvenim mrežama. Govore kako glumac bolje izgleda nego kad je skinuo majicu za film Thelma & Louise iz 1991.

- Dovraga, Brad je znao da ne treba skinuti košulju kako bi popravio antenu, ali je to učinio zbog nas - samo je jedan od komentara obožavateljica.

Također, neke žene kažu kako nije pošteno da Brad Pitt tako izgleda s 55 godina, dok su druge priznale kako su samo uživale u sceni.

Prvi je put da ovo dvoje holivudskih zavodnika glume zajedno, a njihovu je suradnju i sam Quentin opisao kao najuzbudljiviji tandem nakon Roberta Redforda (82) i Paula Newmana

Film prati život bivšeg glumca Ricka Daltona i njegovog dvojnika Cliffa Bootha u vrijeme kad je svijet potresla priča o šokantnom ubojstvu Sharon Tate, koje su počinili sljedbenici Charlesa Mansona.

Holivudski zavodnik nedavno je izjavio kako uživa u samačkom životu, međutim njegov ljubavni život obilježile su brojne veze, ali i brakovi s poznatim glumicama. Tako je Brad 1998. upoznao glumicu Jennifer Aniston (50), koju je oženio na svečanosti u Malibuu, 29. srpnja 2000.

Brad Pitt i Aniston vjenčali su se prije 19 godina u Malibuu...
Brad Pitt i Aniston vjenčali su se prije 19 godina u Malibuu...

Iako je brak nekoliko godina smatran jednim od rijetkih uspješnih u Hollywoodu, počele su kružiti glasine o bračnim problemima, a Pittovi su 7. siječnja 2005. najavili rastavu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Brad Pitt je u vezi s 12 godina mlađom curom Charlize Theron 00:56

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu