Show

Komentari 3

Brad Pitt zezao DiCaprija zbog 'Titanica': Mi bi podijelili splav

Brad Pitt  zezao DiCaprija zbog 'Titanica': Mi bi podijelili splav

U govoru Pitt je zahvalio Quentinu Tarantinu, ali i kolegi DiCapriju. Nakon zahvala, glumac je ubacio šalu i tako nasmijao dvoranu šalom podsjetivši na scenu u kultnom filmu 'Titanicu' koja je izazvala mnoge rasprave

Američki glumac Brad Pitt (56) slavio je na sinoćnjoj dodjeli Zlatnih globusa. Kući je otišao s kipićem u rukama za najboljeg sporednog glumca. Nagradu mu je osigurala uloga kaskadera Cliffa Bootha u filmu 'Bilo jednom u... Hollywoodu'.

77th Golden Globe Awards - Photo Room - Beverly Hills, California, U.S.

Posljednji put Pitt je kući sa Zlatnim globusom otišao 1996. godine kad ga je osvojio za ulogu u '12 majmuna'. U svom sinoćnjem govoru Pitt je zahvalio redatelju Quentinu Tarantinu (56), ali i svom kolegi Leonardu DiCapriju (45).

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon zahvala, glumac je ubacio šalu i tako nasmijao dvoranu.

- Podijelio bih s tobom splav - rekao je aludirajući na scenu iz kultnog filma 'Titanic' u kojoj Kate Winslet (44) ostane na vratima koja su pretvorili u splav, dok se Jack, kojeg je utjelovio DiCaprio, smrznuo. 

Iako je film izašao 1997. godine, rasprave o tome je li Jack mogao stati na splav nikad nisu prestale. Uključili su se čak i znanstvenici, koji su došli do zaključka da bi vrata izdržala težinu i Rose i Jacka.

Osim šale s DiCapriom, pažnju je ukrala i činjenica da je glumčev govor iz publike pratila njegova bivša supruga Jennifer Aniston (50).

Us Weekly piše da je Jennifer ustala i pljeskala kad je čula Bradovo ime, no i da je sjela prije nego što su sjeli neki ljudi koji su sjedili u njezinoj blizini.

77th Golden Globe Awards - Arrivals - Beverly Hills, California, U.S.

Brad se zatim tijekom govora našalio i oko svog ljubavnog života, a kamere su se u tom trenutku fokusirale na Jennifer u publici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci