Obavijesti

Show

Komentari 113

Bradove veze: Ostavljali su ga usred spoja, a bio je i predobar

Bradove veze: Ostavljali su ga usred spoja, a bio je i predobar
1

Svijet je šokirala vijest o razvodu jednog od najpoznatijih parova na svijetu. S Angelinom je bio 12 godina, a prije braka s Jennifer Aniston bio je najpoželjniji holivudski neženja

VIDEO

Prije 12 godina, Brad Pitt (52) zaljubio se u kolegicu Angelinu Jolie (41) na setu filma 'Gospodin i gospođa Smith'. Pitt je tada bio u petoj godini braka s Jennifer Aniston (47) od koje se odmah razveo. 

Prije Jen, Brad je bio jedan od najvećih holivudskih zavodnika.

Jedna od njegovih prvih javno popraćenih veza bila je ona s bivšom suprugom Mikea Tysona, glumicom Robin Givens (51). Bivši boksački prvak za vezu Robina i Brada saznao je usred njihova razvoda. Glumac je s Robin u vezi bio godinu dana. 

Nakon toga, bio je samo tri mjeseca u vezi s glumicom Jill Schoelen (53) 1989. godine. Jill i Brad odmah su se i zaručili, ali je ona s njim prekinula tijekom snimanja filma 'Fantom opere' u Budimpešti.

Christina Applegate (44) upoznala je Brada Pitta tijekom snimanja druge sezone serije koja ju je proslavila, 'Bračne vode'. Kratko su izlazili 1989. godine. Ona je tada imala 18 godina, a Brada je dovela kao svoju pratnju na MTV-jeve filmske nagrade. No Applegate ga je ostavila usred spoja zbog drugog muškarca. 

Pixsell

Brad je zatim bio u vezi s britanskom pjevačicom Sinittom (49). Nakon njihova prekida, pjevačica je imala samo lijepe riječi za svog bivšeg.

- Bio je seksi. Imao je najnevjerojatnije tijelo koje sam ikad vidjela. Bili smo zajedno dvije godine, bio je jako zabavan i jako drag - rekla je Sinitta koju su mediji sada pitali i za komentar o razvodu Brada i Angeline. Kratko je poručila: 'To nema veze sa mnom'. 

Sinitta launches Love London Day - London

Kada je Brad upoznao glumicu Juliette Lewis (43), njoj je bilo samo 16 godina. Počeli su se viđati, a potom su snimili dva filma zajedno, 'Too Young to Die?' 1990. i 'Kalifornija' tri godine kasnije. 

Brad je zatim osvojio manekenku Jitku Pohlodek koja se odmah uselila k njemu. No tijekom veze s manekenkom, Pitt je još razmišljao o Juliette koju nije bio prebolio. 

- Još uvijek volim tu ženu. Ali problem je u tome što ljubav ne pobjeđuje sve - rekao je u jednom intervjuu 1994. godine. 

Jedna od njegovih najpoznatijih veza bila je ona s glumicom Gwyneth Paltrow (43). Bili su zajedno tri godine, a 1995. skupa su glumili u filmu 'Sedam'. Par se zaručio, ali su uskoro prekinuli jer, prema njenim riječima, Gwyneth nije bila spremna.

- Bio je predobar za mene - kazala je 1997. godine. 

Dvije godine nakon, agent mu je dogovorio 'spoj na slijepo' s Jennifer Aniston u koju se odmah zaljubio. Par se zaručio, a zatim i vjenčao 2000. godine u Malibuu. Brad je tada dobio i gostujuću ulogu u 'Prijateljima'. Brad i Jen bili su toliko slavan par da su 2004. godine njihove voštane figure osvanule u muzeju 'Madame Tussauds' u Londonu i to, nezgodno, samo par mjeseci prije no što su prekinuli. 

ABACA USA Brad Pitt "Troy" premiere

Brad je Angelinu Jolie upoznao krajem 2004. godine, kada je počelo snimanje filma 'Gospodin i gospođa Smith'. Angie i Brad su se zaljubili, a Aniston i Pitt su objavili da se razvode u siječnju 2005. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'