Obavijesti

Show

Komentari 85

Brak Duška i Jelene se raspada? 'Nekada ljubav nije dovoljna...'

Brak Duška i Jelene se raspada? 'Nekada ljubav nije dovoljna...'
5

Iako je pjevačica sve glasine o razvodu opovrgnula, posljednja objava na društvenim mrežama probudila je crv sumnje, a brojni pratitelji su komentirali kako se iza citata skriva dublja poruka

Već mjesecima 'šuška se' kako je brak pjevačice Jelene Karleuše (42) i nogometaša Duška Tošića (35) na 'klimavoj nozi'. No popularni par i dalje je u braku, iako dosta vremena provode odvojeno s obzirom na to da Tošić igra za kineski nogometni klub.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Iako je pjevačica sve glasine o razvodu opovrgnula, posljednja objava na društvenim mrežama probudila je crv sumnje, a brojni pratitelji su komentirali kako se iza citata skriva dublja poruka. 

Karleuša je pokazala guzu pa priznala da je to 'malo previše'
Karleuša je pokazala guzu pa priznala da je to 'malo previše'

- Nekada ljubav nije dovoljna - napisala je Karleuša na svom Instagram profilu, a fanovi su zaključili kako pjevačica aludirala na odnos sa suprugom. 

- To je to. Godinu dana su glumili da su zajedno, a brak im je pukao nakon afere s Ognjenom. Jadan Duško - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Inače. par je u braku već 12 godina, a tijekom tog razdoblja imali su brojne uspone i padove. Pričalo o se o njegovoj nevjeri pa je onda u središte skandala došla njezina seks afera s Ognjenom Vranješom (30), ali par je sve to, navodno, prebrodio. 

- Jeste li ikada vidjeli/pročitali da mediji konstantno nečijeg supruga nazivaju 'NJEN I DALJE ZAKONITI SUPRUG'? Jeste li ikada pročitali da mediji javno godinama 'navijaju' da se netko razvede, osim u mom slučaju? Oprostite, ali meni je to do te mjere BOLESNO da bi neki psihijatar mogao da se pozabavi traumama iz djetinjstva urednika ovih tužnih tabloida - poručila je na Instagramu prije nekoliko mjeseci.