Show

Komentari 85

Brak Duška i Jelene se raspada? 'Nekada ljubav nije dovoljna...'

Brak Duška i Jelene se raspada? 'Nekada ljubav nije dovoljna...'

Iako je pjevačica sve glasine o razvodu opovrgnula, posljednja objava na društvenim mrežama probudila je crv sumnje, a brojni pratitelji su komentirali kako se iza citata skriva dublja poruka

Već mjesecima 'šuška se' kako je brak pjevačice Jelene Karleuše (42) i nogometaša Duška Tošića (35) na 'klimavoj nozi'. No popularni par i dalje je u braku, iako dosta vremena provode odvojeno s obzirom na to da Tošić igra za kineski nogometni klub.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako je pjevačica sve glasine o razvodu opovrgnula, posljednja objava na društvenim mrežama probudila je crv sumnje, a brojni pratitelji su komentirali kako se iza citata skriva dublja poruka. 

- Nekada ljubav nije dovoljna - napisala je Karleuša na svom Instagram profilu, a fanovi su zaključili kako pjevačica aludirala na odnos sa suprugom. 

- To je to. Godinu dana su glumili da su zajedno, a brak im je pukao nakon afere s Ognjenom. Jadan Duško - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Inače. par je u braku već 12 godina, a tijekom tog razdoblja imali su brojne uspone i padove. Pričalo o se o njegovoj nevjeri pa je onda u središte skandala došla njezina seks afera s Ognjenom Vranješom (30), ali par je sve to, navodno, prebrodio. 

- Jeste li ikada vidjeli/pročitali da mediji konstantno nečijeg supruga nazivaju 'NJEN I DALJE ZAKONITI SUPRUG'? Jeste li ikada pročitali da mediji javno godinama 'navijaju' da se netko razvede, osim u mom slučaju? Oprostite, ali meni je to do te mjere BOLESNO da bi neki psihijatar mogao da se pozabavi traumama iz djetinjstva urednika ovih tužnih tabloida - poručila je na Instagramu prije nekoliko mjeseci. 

Najčitaniji članci