Obavijesti

Show

Komentari 14

Brak (ni)je mrak: Najkraći je trajao rekordnih sedam minuta

Brak (ni)je mrak: Najkraći je trajao rekordnih sedam minuta
11

Dok su Valentino i Jean Acker te Zsa Zsa i Felipe De Alba bili u braku samo jedan dan, Britney Spears je zahtjev za razvod braka od Jasona Alexandera predala nakon 'čak' 55 sati

VIDEO

Da slavni znaju pogriješiti u odabiru prave dokazuju brojne zvijezde koje, unatoč tome što su se u Crkvi 'zaklele' na vjernost u dobru i zlu, su se brzo predomislili, pa je razvod uslijedio puno brže nego što itko može zamisliti.

Svetozar Marinković i Robin Givens: Sedam minuta

Instruktoru tenisa Svetozar Marinković i bivšoj supruzi Mikea Tysona, Robin Givens ljubav nije potrajala. Naime, u braku su izdržali svega sedam minuta i tako postavili rekord.

Rudolph Valentino i Jean Acker: 1 dan

Jednog davnog dana u studenom 1919. godine Valentino se oženio sa Jean Acker. Brak je potrajao svega jedan dan i slovi kao jedan od najkraćih brakova u povijesti Hollywooda. Razlog razvoda je bio zaključak da se premalo poznaju. Naime, poznavali su se svega nekoliko dana.

Zsa Zsa Gabor i Felipe De Alba: 1 dan

Pokojna Zsa Zsa je također rekorderka. Glumica je imala devet propalih brakova pa je teško procijeniti tko je zapravo bio ljubav njezina života.

Nicolas Cage i Erika Koike: 4 dana

Posljednji u nizu je Nicolas Cage, koji je nakon samo četiri dana predao zahtjev za poništenje braka od vizažistice Erike Koike. Cage i njegova 21 godinu mlađa odabranica, na iznenađenje mnogih, vjenčali su se u Las Vegasu 23. ožujka, a samo nekoliko dana poslije uslijedio je preokret koji nitko nije očekivao. Nakon što je trijezne glave shvatio što je učinio, glumac se odlučio razvesti

Britney Spears i Jason Alexander: 55 sati 

O ovome se braku pisalo po svim tabloidima. Pjevačica se iz obijesti vjenčala sa svojim prijateljem iz djetinjstva u Las Vegasu, da bi, na kraju, brak bio poništen samo par dana kasnije.

Cher i Gregg Allman: 9 dana

Dvoje glazbenika se vjenčalo 30. lipnja 1975., a 9. srpnja iste godine su podnijeli zahtjev za razvod. Zahtjevi im je bio odbijen pa su predali novi zahtjev u studenom. Razvod je bio konačan u siječnju iduće godine. 

Pamela Anderson i Jon Peters: 14 dana  

Glumica, aktivistica i nekada Playboyeva zečica Pamela Anderson (52) krajem siječnja u tajnoj ceremoniji rekla je 'da' filmskom mogulu Jonu Petersu (74). No, njihova ljubav nije izdržala čak ni mjesec dana, pa se nakon 14 odlučila razvesti.

- Život je putovanje, a ljubav je proces - rekla je te zahvalila svima na poštovanju njihove privatnosti. 

Anderson je pred oltarom bila četiri puta ranije. Rokeri Tommy Lee (57) i Kid Rock (49) nisu se pokazali kao pravi izbor za Pamelu, a s pokerašem Rickom Salamonom (51) vjenčala se i razvodila čak dvaput.  

Drew Barrymore i Jeremy Thomas: 29 dana

Holivudska glumica nema neke sreće s brakovima. Iako ni brak s Tomom Greenom nije trajao dugo, ovaj sa Thomasom je trajao još kraće. Brak je trajao manje od mjesec dana, a razvod je bio konačan nakon manje od godinu dana od vjenčanja.

Kim Kardashian i Kris Humphries: 72 dana 

Reality zvijezda i košarkaš izrekli su sudbonosno da pred televizijskim kamerama, a vjenčanje je stajalo nevjerojatnih 10 milijuna dolara. Unatoč tome, zatražili su razvod nakon 72 dana. Kim Kardashian otkrila je medijima da su ih dijelile nepomirljive razlike, no mnogi su vjerovali da je brak bio samo dobar promidžbeni trik.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:47
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane